Ajankohtaista

Arctic Forest Foods Oy tähtää kansainvälisille markkinoille


14.08.2018

Arctic Forest Foods Oy tähtää kasvuun ja kansainvälisille markkinoille sijoittajien avulla. Puhtaita luonnonantimia sisältäviä Arctic Superfoods -patukoita valmistava yritys on saanut taakseen monta mielenkiintoista sijoittajaa. Lappilaisyritykseen on sijoittanut mm. Angry Birds-mobiilipeleistä tunnettu Peter Vesterbacka sekä kasvupotentiaalisiin yrityksiin sijoittava Saga Fors. Molemmat uskovat suomalaisten elintarvikkeiden kysyntään maailmalla. Saga Fors toteaa puhtaiden suomalaisten marjojen, kuten mustikka ja puolukka, olevan tulevaisuuden voimavara viennissä. Tätä valttikorttia suomalaisten toimijoiden tulisi hyödyntää entistä vahvemmin.

 

Arctic Forest Foods Oy:n perustajat, Jari Kurtti ja Sanna Sandgren, haluavat kasvattaa merkittävästi myyntiä kotimaassa ja aloittaa vaiheittain vientiä valituille markkinoille. Yrityksen tuoteportfoliota on tarkoitus laajentaa, jotta voidaan entistä monipuolisemmin palvella asiakkaita. Kasvua tukemaan he tarvitsivat lisää pääomaa ja yrittäjät ovatkin iloisia, että saivat mukaan näin nimekkäät sijoittajat ja osaajat. Arctic Superfoodsin sijoittajatiimissä ovat Vesterbackan ja Forsin lisäksi superenkelisijoittaja Pasi Joronen, startup-sijoitusyhtiö FinestLove VC:n Kustaa Valtonen ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen Marko Alamartimo.

 

Arctic Forest Foods Oy on lappilainen luonnontuotteita hyödyntävä yritys. Se lanseerasi vuonna 2016 uuden, innovatiivisen ja täysin kotimaisen tuotteen snacks- ja välipalamarkkinoille. Arctic Superfoods -eväspatukoita myydään jo yli 300:ssa myyntipisteessä eri puolilla Suomea. Mustikkaan, puolukkaan ja tyrniin perustuvat tuotteet ovat kiinnostaneet erityisen paljon kansainvälisiä matkailijoita.

 

Lähteet:  Rovaniemen kehitys ja Lapin Kansa

Kuva: Jussi Rekiaro


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi