Ajankohtaista

Elintarvikeyrityksille opastusta tuotekehitykseen vientimarkkinoille


26.09.2016

FINNISH FOOD INNOVATIONS -ohjelma 1.5.2016 - 30.4.2018 opastaa suomalaisia elintarvikealan yrityksiä innovoimaan asiakaslähtöisiä lisäarvotuotteita kansanvälisille markkinoille. Ohjelma auttaa yrityksiä hankkimaan tietoa ulkomaisista markkinamahdollisuuksista ja luomaan tiedon pohjalta uusia tuotekehitysideoita sekä kokoaa poikkitieteellisen osaajaverkoston yritysten tekemän tuotekehityksen tueksi.

Ohjelman päävastuullisena toteuttajana toimii Fennopromo Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Finpro Oy:n Food from Finland –kasvuohjelman kanssa. Järjestämme tuotekehitys- ja innovaatiotyöpajoja Finpron toteuttamien ulkomaisten matkojen yhteydessä. Katso matkojen ja työpajojen aikataulu verkkosivuiltamme
www.fennopromo.fi. Työpajoihin voi osallistua myös Internet-webinaarien kautta.
Matkoille osallistumisesta veloitetaan matkakulujen ja majoituksen hinta. Tuotekehitystyöpajoihin ja webinaariin osallistuminen on maksutonta.

 

FACT FINDING -MATKA RUOTSIIN MALMÖÖN 16. – 18.11. + ensimmäiset FFI-ohjelman työpajat käynnistyvät – tule mukaan!

Ruotsi, tuttu naapurimaamme on potentiaalinen vientimarkkina suomalaisille elintarvikeyrityksille. Lähde Fact finding- matkalle tutustumaan länsinaapurin markkinamahdollisuuksiin ja havainnoimaan tuotekehitysideoita ammattilaistiimin kanssa.

Vierailemme myös Nordic Organic Food –messuilla Pohjoismaiden suurimmassa luomualan messutapahtumassa. Matkan on suunnattu tavanomaisten tuotteiden ja luomutuotteiden valmistajille. Matka toteutetaan Finpron Food from Finland –kasvuohjelman ja FFI-ohjelman yhteistyönä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Varaa paikkasi 15.10.2016 mennessä, jukka-pekka.inkinen@fennopromo.fi.

Kustannukset: Osallistuja maksaa lentoliput ja hotellin alkaen 650 EUR + varausmaksu -> / per henkilö matkapakettina TradeTours–matkatoimiston kautta.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi