Ajankohtaista

Infoa pakurin viljelystä 27.3.


16.03.2018

Luonnosta lautaselle -hanke järjestää infotilaisuuden pakurin viljelystä tiistaina 27.3. klo 17.00-20.00 Jyväskylässä. Tilaisuus on maksuton, mutta ennakkoilmoittautumista toivotaan kahvitarjoilun vuoksi.

 

Ohjelma

17.00 – 17.30  Kahvitarjoilu

17.30 – 17.45 Luonnosta lautaselle -hankkeen esittely ja hankkeen koulutustarjonta, Katariina Jousmäki, hankevetäjä Luola-hanke sekä Tarja Viitanen, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

17.45 – 18.15 Perinteikkäästä pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen, Pro Pakuri Finland ry

18.15 – 18.45 Pakurin viljely osana metsätaloutta, Niko Silvan, Luonnonvarakeskus

18.45 – 19.15 Pakurin viljely käytännössä, Kai Korpi, Suomen Pakuri Oy

19.15 – 19.45  Pakurin vientimahdollisuudet, Joni Laiho, Puhdistamo – Real Foods Oy


Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

 

Tilaisuus on maksuton.
Pyydämme ilmoittautumaan etukäteen 23.3.2018 mennessä kahvitarjoilujen vuoksi.  

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Katariina Jousmäki, hankevetäjä
katariina.jousmaki@maajakotitalousnaiset.fi tai 043 826 9712


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi