Ajankohtaista

Luonnonmarjojen poiminnasta ja hyödyntämisestä tupailta 17.1. Kestilässä


11.01.2017

Siikalatvan kunta, Marjoilla Maailmalle -hanke, MTK Pohjois-Suomi, Kehittämiskeskus järjestävät tupaillan lähiruokatuotannosta ja luonnonmarjojen hyödyntämisestä kiinnostuneille tiistaina 17.1.2017 klo 19.00 Maalaiskartano Pihkalassa, Kestiläntie 1426, 92700 Kestilä. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kuntalaisille ja yritystoiminnasta kiinnostuneille. Tilaisuuden vetää seutukunnan yritysasiamies Ismo Mäkeläinen yhdessä maatalousyrittäjä Liisa Ojantakasen kanssa.

 

Siikalatvan kunnassa käynnistetään lähiruokapalvelua. Tavoitteena on, että kunnassa on monipuolista lähiruokatuotantoa ja syödään lähiruokaa. Tupaillassa Kunnanjohtaja Pauli Piilma ja ruokapalvelupäällikkö Pia Koponen kertovat kunnan lähiruokastrategiasta. Annukka ja Pekka Kess kertovat Marjoilla maailmalle -hankkeestaan ja kuvaavat suunnitelmaansa lähiruokapalvelusta luonnonmarjojen osalta. Sirpa Laitinen MTK Pohjois-Suomi kertoo käytännön esimerkein millaisia onnistumisia on saatu lähiruokapalveluista ja mistä kannattaisi lähteä liikkeelle lähiruokapalvelujen kehittämisessä. Tarkoituksena on keskustella millaisia mahdollisuuksia alueella on tuottaa ja jalostaa lähiruokaa sekä kerätä ideoita lähiruokatuotannon kehittämiseksi.

 

Ennakkoilmoittautumiset Maalaiskartano Pihkalaan 13.1.2017 mennessä puh. 0400-812 484 tai sähköpostitse info(at)maalaiskartanopihkala.fi. Lisätietoa.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi