Ajankohtaista

Mitä etiikan näkökulmasta tarkoittaa tuuppaus ruokasektorilla? Webinaari 21.1.2020


16.12.2019

Mitä etiikan näkökulmasta tarkoittaa tuuppaus ruokasektorilla? 21.1.2020 klo 13-13.45.

 

Ruokasektorin koordinaatiohanke https://aitojamakuja.fi/ruokasektorin-koordinaatiohanke/ järjestää webinaarin, jossa esitellään tuuppaamista tai tuuppausta (engl. nudging) ja tarkastellaan sen eettisesti hyvää käyttöä ruokasektorilla. Tuuppauksella pyritään muuttamaan yksilöiden käytöstä esimerkiksi ympäristöystävällisemmäksi tai terveellisemmäksi. Tuuppauksen tavoitteena on ohjata henkilöä uusiin toimintatapoihin tai vaihtoehtoihin ilman negatiivisia ilmauksia, kuten kieltoja, pakotteita tai rajoitteita. Tuuppauksen etiikastasta kertoo yliopistonlehtori, filosofi Helena Siipi Turun yliopistosta.

 

Lisätietoja ja Ilmoittautuminen viimeistään 20.1.2020.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi