Ajankohtaista

Superhyvä-hankkeen starttitilaisuus


05.11.2018

Superhyvä-hankkeen starttitilaisuus pidetään Helsingissä 21.11.2018 klo 10.00-16.30. Superhyvä-hanke auttaa elintarvikealan pieniä yrityksiä kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvän osaamisen avulla uusia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla yritykset voivat saavuttaa uutta liiketoimintaa ja parantaa kannattavuuttaan. Hyvinvointituotteita ovat mm. kasvistuotteet, erityisruokavaliotuotteet, luomutuotteet, arktiset tuotteet, ravintolisät, funktionaaliset tuotteet, superfood-tyyppiset tuotteet, hyönteistuotteet sekä luonnonkosmetiikka ja syötävä kosmetiikka. 

 

Tilaisuudessa kuullaan hankkeesta, aiheiden ajankohtaisista trendeistä, kuluttajan mielipiteistä sekä vähittäiskaupan näkymistä sekä kansainvälisistä trendeistä ja markkinoista. Vähittäiskaupasta tulevat paikalle huippuesiintyjät: valikoimajohtaja Antti Oksa S-ryhmästä sekä asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar K-ryhmästä. Kansainvälisen esityksen asiantuntijana on Roseanna Evans, HRA Food & Drink, UK. Starttitilaisuudessa käynnistetään myös haku pilottiyritykseksi hankkeeseen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yritykset, kehitys- ja tutkimusorganisaatiot sekä muut aiheista kiinnostuneet organisaatiot.

 

Tilaisuuden ohjelma

 

Tilaisuus pidetään Visio Business-centerin kokoustila Telefunkenissa, Televisiokatu 4, 00240 Helsinki.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen ilmoittautumislomakkeella.

Lisätietoja antaa kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh.040 825 5056.

 

Superhyvä-hanketta vetää Foodwest Oy ja siinä ovat kumppaneina Into Seinäjoki Oy, Turun yliopiston Brahea-keskus sekä Fennopromo Oy. Hanke on käynnissä 02.07.2018-31.12.2020.

 

Lähde ja kuva: Superhyvä-hanke


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi