Luonnontuotepäivät Tampereella 2017

Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen seminaari järjestetään 31.10.–1.11.2017 Tampereella. Seminaarin teemoja ovat tällä kertaa erityisesti luonnontuotealan ajankohtaisasiat Suomessa ja Pirkanmaalla, alan raaka-aine- ja arvoketjut, terveystuotteet, luonnontuotteita koskevat säädökset sekä luonnontuotealan markkinat ja uudet tuotteet. Esillä ovat myös alan yritykset. Lisäksi 31.10.2017 illalla järjestetään yhteinen, luonnontuotehenkinen seminaaripäivällinen oheisohjelmineen.

 

Seminaari on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Seminaari on vuosien ajan ollut alan toimijoiden keskeinen tapaamispaikka. Osallistujien on mahdollista tuoda paikalle esille esim. esitteitä ja tuotenäytteitä. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin tauoilla.

Lisätietoja

Ohjelma ja hinnat


Ilmoittautuminen

Oheisella lomakkeella 19.10.2017 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistus ja osallistumismaksusta lasku. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % seminaarin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta 20.10.2017 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko seminaarimaksu. Tapahtumiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Retkeilyn bussi on täynnä! Muutamia ilmoittautuneita otetaan varapaikoille odottamaan mahdollisia peruutuksia.

 

 
ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Osallistun LuonnontuotepäivillePäivällinen
Alennusperuste


Esittelymateriaali

Ilmoittautujan nimi *
Yritys / yhteisö
Osoite *
Laskutusosoite (jos eri) HUOM! Korjauslaskusta peritään laskutuslisä 5 euroa!
Puhelin
Sähköpostiosoite *
Erityisruokavalio / ruoka–aineallergiat

Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteella info@aitoluonto.fi.
Tapahtumasta antaa lisätietoja Juha Rutanen, juha.rutanen@helsinki.fi, puh. 040 5737 568.


Pakolliset kentät * 

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi