Luonnontuotepäivät Turussa 2018

Luonnontuotealan perinteisessä valtakunnallisessa tapahtumassa tarkastellaan tällä kertaa erityisesti luonnontuotealaa osana ruokasektoria. Monipuolisen seminaariosuuden teemoja ovat alan ajankohtaisasiat, toimitusketjut luonnosta jalostukseen ja kauppaan, kuluttajalähtöinen tuotekehitys, luonnontuotteiden tuoma lisäarvo sekä ruokaelämykset ja -matkailu. Retkeilypäivänä tutustumme Varsinais-Suomen luonnontuotealan yritystoimintaan ja koulutukseen. Lisäksi 22.11.2018 illalla järjestetään yhteinen seminaaripäivällinen oheisohjelmineen.

 

Seminaari on suunnattu luontoalan ja ruokasektorin yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Osallistujien on mahdollista tuoda paikalle esille esim. esitteitä ja tuotenäytteitä. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin tauoilla.

 

Ohjelma

 

Tilaisuuksiin ilmoittaudutaan ennakkoon oheisella lomakkeella torstaihin 15.11.2018 mennessä. Tapahtuman hintatiedot näkyvät ilmoittautumislomakkeessa. Ilmoittautuneille lähetetään erillinen vahvistus ja osallistumismaksusta lasku. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % seminaarin hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta 18.11.2018 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko seminaarimaksu. Tapahtumiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka- ja majoittumiskustannuksista ja -järjestelyistä osallistujat vastaavat itse. Tapahtuma pidetään Virastotalon auditoriossa, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku.

 

 
ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Osallistun LuonnontuotepäivillePäivällinen
Alennusperuste


Esittelymateriaali

Ilmoittautujan nimi *
Yritys / yhteisö
Osoite *
Laskutusosoite (jos eri) HUOM! Korjauslaskusta peritään laskutuslisä 5 euroa!
Viitetieto laskuun
Puhelin
Sähköpostiosoite *
Erityisruokavalio / ruoka–aineallergiat

Ilmoittautumisasioissa voit olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteella info@aitoluonto.fi.
Tapahtumasta antaa lisätietoja Juha Rutanen, juha.rutanen@helsinki.fi, puh. 040 5737 568.


Pakolliset kentät * 

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi