Ajankohtaista

Aitoja makuja -verkkolehti on nyt luettavissa


27.09.2024

Aitoja makuja -verkkolehti tarjoaa oivalluksia, oppia sekä tuoreita näkökulmia ruoka-alan kehittämistoiminnasta, tutkimuksista ja käytännön kokemuksista. Ruoka-alan pienyrittäjyys ja lähiruoka ovat lehden kantavia teemoja. Lehdestä löytyy mielenkiintoista luettavaa riippumatta siitä, oletko alan toimija tai vain alasta kiinnostunut.

 

Uusimmassa numerossa on asiaa mm. elämyksellisistä Eataly-myymälöistä ja niiden verkkokaupasta, ja siitä kuinka ne toimivat vientiväylänä italialaisille tuotemerkeille. Samassa artikkelissa pohditaan tämän lisäksi, voisiko tätä ideaa hyödyntää myös suomalaisten elintarvikkeiden markkinoinnissa ja viennissä erityisesti pienyrityksissä.

 

Lehdessä on myös artikkeli koskien KasvisPro-koulutushanketta. Tämä hänke ja sen aineistot antavat arvokasta tukea ruokapalveluille, jotka pyrkivät yhä enemmän edistämään kasvispainotteisuutta toiminnassaan. Hankkeen tuloksena syntyneet oppimisaineistot ovat nyt vapaasti luettavissa.

 

Verkkolehdessä voit tutustua myös elintarvikealan ilmaisiin kouluttautumismahdollisuuksiin. Tarjolla on nut useita eri vaihtoehtoja, joiden avulla voit päivittää osaamistasi ja samalla voit verkostoitua muiden alalla toimivien kanssa. Tästä ja monesta muusta aiheesta kuten pakkaskuivauksesta voit lukea enemmän uudessa Aitoja makuja-lehden numerossa, lukemaan pääset tästä linkistä.

 

Lähde: https://aitojamakujalehti.fi

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi