Ajankohtaista

Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari


08.08.2019

Kuva Metsäkeskus

 

Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari.

Aalto Yliopisto, Dipoli, Otakaari 24, Espoo
ke 4.9.2019 klo 13.00–15.00

 

Suomalaisille puhtaille luonnontuotteille löytyy kasvavaa kysyntää kansainvälisillä elintarvikemarkkinoilla. Osaammeko hyödyntää tämän mahdollisuuden?

 

Luonnonmukaisuus ja terveyteen panostaminen on maailmanlaajuinen trendi, mikä näkyy mm. luonnontuotteiden kysynnän kasvuna ja suomalaisten tuotteiden vientimahdollisuuksien lisääntymisenä.

 

Tule kuulemaan ja keskustelemaan millaisia mahdollisuuksia kasvava elintarvikevienti voi
tuoda metsä- ja luonnontuotealan yrityksille sekä metsänomistajille.

 

Ohjelma:

13.00 Avaus Pekka Oinas, Aalto yliopisto
13.10 Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, Esa Wrang, Business Finland
13.40 Aasian markkinat ja tuotteiden aitouden merkitys, Leena Faven, Centria ammattikorkeakoulu
14.00 Suomen metsäkeskuksen yrityspalveluista tukea luonnontuotealan yrityksille, Marko Ämmälä, Suomen metsäkeskus
14.20 Loppukeskustelu, Henna Hurttala, Työtehoseura

 

Tapahtuman esite.

 

Ilmoittautuminen 30.8 mennessä metsäkeskuksen sivuilla.

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi