Ajankohtaista

Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari


02.10.2018

Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari pidetään 24.10.2018 Rovaniemellä. Seminaarissa kuullaan mm. puolukasta painonhallinnan ehkäisemisessä ja miten mustikkasato kestää, kun samaa varvikkoa rangaistaan keräämällä sitä useana vuotena peräkkäin. Lapin Ammattikorkeakoululla (os. Jokiväylä 11) pidettävä tilaisuus on Täsmätietoa Lapin luonnontuotteista maakunnalle (Lutunen) -hankkeen päätösseminaari.

 

Ohjelma:

09.30-10.00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

10.00-10.40 Luonnontuoteala nyt, Anne Ristioja, Lapin Ely-keskus ja Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry

10.40-11.00 Luonnontuotteiden kestävä keruu ja uusia prosessointimenetelmiä, Rainer Peltola, Luonnonvarakeskus

Tauko

11.10-11.40 Kerkät talteen metsäpalvelu- ja luonnontuotealan yritysten yhteistyöllä, Leena Laajanen, Lapin metsäpalvelut Oy ja Katja Misikangas, Arctic Warriors Oy

11.40-12.00 Puolukka ja ylipainon ehkäiseminen - mitä mallit kertovat, Eeva Moilanen ja Mari Hämäläinen, Tampereen yliopisto

12.00-12.20 Kokemuksia pienyrityksen kehittämisestä, Anna-Riikka Lavia, Arctic Ice Cream Factory Oy

12.10-12.25 Lapin luonto - tulevaisuuden kilpailuetu, Sirkka Hahn, Inari Cosmetics Oy

12.25-13.10 Lounas, omakustanteinen

13.10-15.00 Keynote, Petri Rajaniemi, Ponder Nobs Oy

15.00 Kahvitarjoilu

 

Ilmoittautuminen 18.10. mennessä ilmoittautumislomakkeella. Voit osallistua myös etänä. Tilaisuus välitetään reaaliaikaisena internetin välityksellä. Saat etäseuraamislinkin muutamaa päivää ennen seminaaria.

 

Lisätietoja: Rainer Peltola, rainer.peltola@luke.fi tai Seija Niemi, seija.niemi@lapinamk.fi

 

Lähde ja kuva: Lutunen -hanke


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi