Ajankohtaista

Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari


18.12.2023

Aika:To 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15

 

OHJELMA


11.30 Tervetuloa!
Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti


11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet
Toiminnanjohtaja Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry


12.20 Aikaa kysymyksille


12.35 Luonnontuotteet elintarvikkeissa – uuselintarvikeasetus ja
käyttöhistoria Erityisasiantuntija Anna Mizrahi, Ruokavirasto


13.20 Aikaa kysymyksille + tauko 15 minuuttia


13.50 Mikä meitä estää hyödyntämästä luonnontuotteita
ammattikeittiössä, vai estääkö mikään?
Kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri
Riitta Mikkola, Pöllölän Luontofarmi


14.35 Aikaa kysymyksille


14.50 Kerääjä.fi-palvelun hyödyntäminen ammattikeittiössä
Projektipäällikkö Juha Rutanen, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry


15.20 Aikaa kysymyksille


15.30 Luonnontuotteiden hankkiminen ammattikeittiöön

Ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola, Sodankylän kunta


16.00 Aikaa kysymyksille


16.15 Webinaari päättyy.

 

Webinaarin hinta: 130 euroa (+ alv 24 %)
Ilmoittautumiset 23.1.2024 mennessä.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi