Ajankohtaista

Suomiruoka-reseptiikkaa julkaistu


07.12.2023

Suomen Keittiömestarit ry on julkaissut Suomiruoka-reseptiikkaa Suomen maakuvatyön ja elintarvikeviennin edistämiseksi. Reseptiikka valokuvineen on avoimesti kaikkien käytettävissä. Materiaaliin on koottu kymmenen menukokonaisuutta, joita voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistellä ruokalajeja oman mieltymyksen mukaan. Menukokonaisuuksissa on huomioitu Suomen vuodenajat ja suunniteltu ruokalajit sesonkien mukaisesti. Menukokonaisuuksien lisäksi materiaali sisältää yksittäisiä perinteisiä suomalaisia ruokalajeja sekä huomioi suomalaisille tärkeitä juhlapäiviä.

 

Kuva: chefs.fi / Pekka Rötkönen

 

Suomalaisen ruokakulttuurin mukaista ruokaa kannattaa laittaa tarjolle. Jotta kansainvälisille vierailijoille jää kokonaisvaltaisia elämyksiä Suomesta, tulee Suomen maistua myös kävijöiden lautasilla. Suomalainen ruokakulttuuri on rikas ja ainutlaatuinen, mutta suhteellisen tuntematon maamme rajojen ulkopuolella. Siksi sekä Suomen maakuvaa että suomalaista ruokaa pitää tuoda esille.

 

Valmis materiaali on julkaistu Suomen Keittiömestarit ry:n sivustolla.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi