Ajankohtaista

Tutkimustiistaissa 6.6. aiheina kombucha ja kuluttajakäyttäytyminen


04.05.2023

Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään ensimmäisessä esityksessä kombucha-juomien probioottisuuden arviointia. Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta ja valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä.

 

Kombucha-juomien probioottisuuden arviointi,

Tuomas Niskanen, DI bioprosessitekniikka, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija

 

Kuluttajien ostopäätöksiin vaikuttavat tekijät ja ICT:n käyttö elintarvikeostoissa,

Elisa Tikkanen, FM biologia, Oulun yliopiston Kajaanin mittaustekniikan yksikön projektitutkija

 

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.

 

Lisätietoa ja linkki osallistumiseen:

https://aitojamakuja.fi/event/ruokasektorin-tutkimustiistai-infot-9/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi