Pihka ja pettu nykyaikana -infotilaisuus, Kärkölä 21.8.
|
Infotilaisuudessa kuulet, kuinka pihkaa ja pettua hyödynnetään. Pääset myös maistelemaan pettuleipää ja männyn kuoriuutetta.
Lue lisää...
|
Ruoka-ala kasvuun Hämeessä tilaisuus 2.9.
|
Tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden sekä ruokamatkailun näkökulmista.
Lue lisää...
|
Ruoka-ala kasvuun -infotilaisuus, Kokkola 4.9.
|
Infotilaisuudessa keskustellaan kuinka tuotteen nimisuoja on nyt ollut paljon esillä ja siitä on meneillään maanlaajuinen seminaarikiertue. Alueella on myös aloittanut toimintansa uusi Pohjanmaan elintarvikeyritykset kasvuun -hanke ja sillä on varmasti paljon annettavaa alueen elintarvikeyrityksille.
Lue lisää...
|
Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari 4.9.
|
Webinaarissa voit kuulla ja keskustella, millaisia mahdollisuuksia kasvava elintarvikevienti voi tuoda metsä- ja luonnontuotealan yrityksille sekä metsänomistajille.
Lue lisää...
|
Superhyvä-hankkeen Suuri tuotekehitysfoorumi, Seinäjoki 19.9.
|
Tilaisuudessa tuodaan esille hyvinvointituotteiden (mm. kasvistuotteet, funktionaaliset tuotteet, täydennetyt tuotteet, ravintolisät, erityisruokavaliotuotteet) raaka-aineisiin, tuotekehitykseen ja valmistusteknologioihin liittyvää uutta tietoa ja osaamista käytännönläheisessä muodossa.
Lue lisää...
|
Punontakurssi Hauholla 15.11.-17.11.
|
Punos ry:n järjestämä punontakurssi toteutetaan seuraavan kerran 15.11.-17.11.Hauhon Vähäjärvellä.
Lue lisää...
|