|
Toukokuu 2021
|
Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka
|
5.5.2021 klo 13-15,
Koonti pakastekuivauskoeajoista, pakastekuivauslaitteiden esittely. ELLI-, ELOT- ja ProYritys Pohjois-Karjala hankkeiden järjestämä. Ilmoittaudu 30.4. mennessä.
Lue lisää...
|
Luonnon omat valmistusmenetelmät
|
5.5.2021 klo 16.30-18.30
Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021. Luennoitsija Henri Hekanaho, The Kefir Guy Company Ltd. Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon -hanke. Luento on ilmainen.
Lue lisää...
|
Luontoalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon (luontoalan osaamisalan) hyvät käytänteet ja kehittäminen
|
6.5.2021 klo 12-15, verkko.
Ammatillisen koulutuksen järjestäjille. Polku luonnontuotekehittäjäksi -hanke
Lue lisää...
|
Yhteistyötä ja vientiä Viroon?
|
18.5.2021 klo 9-13.30, Microsoft Teams.
Asiaa Viron markkinatilanteesta, liiketoiminta- ja investointimahdollisuuksista sekä liiketoimintakulttuurista, suomalais-virolaiseen tutkimusyhteistyöhön varsinkin luonnontuote- ja elintarvikealalla. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu 17.5. mennessä.
Lue lisää...
|
Ammattimainen mehiläisten hoito Pohjois-Suomessa - mehiläistarhauksen jatkokurssi kokeneille tarhaajille
|
18.-20.5.2021, Seppälän Impilinna.
Kurssi jo aloittaneille mehiläistarhaajiille, jotka haluavat syventää tietoja mehiläishoidossa ja kehittää harrastusta kohti entistä kannattavampaa hunajan tuotantoa. Kainuun ammattiopisto. Hakuaika päättyy 7.5.
Lue lisää...
|
Luonnontuotteiden ja luomun hyödyntäminen Päijät-Hämeen alueella
|
19.5.2021 klo 13-15, Microsoft Teams.
Tervetuloa kuulemaan miten Päijät-Hämeessä hyödynnetään luonnontuotteita ja luomukeruualueita.
Lue lisää...
|
Yrttipoimijakoulutus etänä
|
19.5.2021 klo 17-19, Microsoft Teams.
Opeteltavina lajeina kuusenkerkkä ja koivunlehti. Kouluttajana keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Luonnosta tuotteeksi -hanke. Ilmoittaudu 18.5. klo 12 mennessä.
Lue lisää...
|
Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealalla, Kaakkois-Suomi
|
20.5.2021 klo 13-16.15, Microsoft Teams.
Luonnontuotteiden käyttö elintarvikkeiden ja ruokatuotteiden raaka-aineena elintarvikealalla.
Ilmoittaudu 17.5. mennessä.
Lue lisää...
|
Pölytyksen merkitys puutarha- ja luonnonmarjatuotannolle
|
21.5.2021 klo 10-15, Seppälän Impilinna.
Tämä kurssi on sinulle, joka haluat syventää tietojasi mehiläishoidossa ja kehittää harrastustasi kohti kannattavaa hunajan tuotantoa. Kainuun ammattiopisto. Hakuaika päättyy 10.5.
Lue lisää...
|