AITOLUONTO uutiskirje 3/2023
|
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailu 2023
Kilpailun arvioinnissa kiinnitetään huomiota asiakaslähtöisyyteen, elämyksellisyyteen sisältäen paikallisuuden, lähiruoan ja tarinoiden hyödyntämisen, vastuullisuuteen, liiketoiminnallisuuteen, verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin, digitaalisuuteen ja monipuolisuuteen myynti- ja markkinointikanavien hyödyntämisessä sekä ruokamatkailutuotteeseen kokonaisuutena. Lue lisää...
|
|
MARSI-tutkimus marjojen ja sienten sadoista julkaistu
Luonnonmarjoista poimittiin viime vuonna hyvä sato, mutta sienisato jäi kauas ennätyksistä. Lue lisää...
|
|
Ehdota Vuoden luonnontuotetoimijaa 2023!
Nyt haetaan Vuoden luonnontuotetoimijaa. Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry on päättänyt antaa tunnustusta vuosittain henkilölle, yritykselle tai organisaatiolle, joka on toiminut ansiokkaasti luonnontuotealan edistämiseksi. Ehdotuksia palkittavasta perusteluineen otetaan vastaan 18.9.2023 saakka. Lue lisää...
|
|
Biopohjaisten väriaineiden tutkimukselle merkittävä rahoitus
Helsingin yliopisto on saanut merkittävän EU-konsortiorahoituksen Horisontti Eurooppa puiteohjelmasta monitieteiselle hankkeelle Colour4CRAFTS, jossa yhdistyvät väriaineiden ja tekstiilien värjäämisen kulttuuriperinne uusien värjäysteknologioiden ja biopohjaisten väriaineiden kehittämiseen. Lue lisää...
|
|
Arktiset Aromit ry 30 vuotta – juhlaseminaari Suomussalmella
Suomussalmella juhlistetaan Arktiset Aromit ry:n 30-vuotista taivalta perjantaina 16.6.2023 järjestettävällä seminaarilla. Juhlaseminaarin ohjelmassa kurkistetaan yhdistyksen ja luonnontuotealan historiaan sekä luodataan tulevaisuutta. Lauantaina on mahdollisuus lähteä mainiolle kesäretkelle Hossaan. Tutustu ohjelmaan.
|
|
Luontoyrittäjyyteen & luonnontuotealaan liittyviä tapahtumavinkkejä
WEBINAARI: Luonnon virkistyskäytön strategian toimeenpano
|
WEBINAARI: Luonnon virkistyskäytön strategian toimeenpano 15.5.2023 KLO 13.00-14.30
Miten edistämme kaikille suomalaisille tärkeää ulkoilua kansallisesti? Kuinka Euroopan unionin ulkoilevin kansa voi vaalia kansallista vahvuuttaan? Millaista yhteistyötä ja panostuksia nyt tarvitaan? Lue lisää...
|
Mallia maailmalta elintarvikealan kehittämiseen, verkossa
|
Tule hankekehittäjien infoon 17.5.2023 klo 13 – 15 Zoomiin kuulemaan kiinnostavista käytännöistä, joilla ruokaketjun kehittämistä tehdään eri maissa. Saat vinkkejä sovellettavaksi omassa työssäsi. Lue lisää...
|
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
|
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaarin. Ajankohta: 6.6. klo 11.30–16.15. Tapahtumapaikka: verkossa (Teams). Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 4.6. mennessä. Webinaarin hinta: 130 euroa + alv (24 %) Lue lisää...
|
Tutkimustiistaissa 6.6. aiheina kombucha ja kuluttajakäyttäytyminen
|
Tutkimustiistaissa 6.6. klo 9-10 käsitellään ensimmäisessä esityksessä kombucha-juomien probioottisuuden arviointia. Toisessa aiheessa tarkastellaan kuluttajien halukkuutta ja valmiutta käyttää ICT:tä ja digitaalisia välineitä elintarvikeostoksissa sekä ostopäätöksiin vaikuttavia tekijöitä. Lue lisää...
|
| |
Lisää poimintoja alaan liittyvästä uutisoinnista Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n
Facebook-sivuilla
|
|