|
Luonnontuotepäivät Helsingissä 8.-9.11. 2023
Luonnontuotealan perinteinen valtakunnallinen tapahtuma järjestetään vuonna 2023 Uudellamaalla Helsingissä. Seminaaripaikkana on Hotel Haaga Central Park, auditorio. Lue lisää...
|
|
Luomukeruutuotteiden tuotantoketjut – esimerkkejä ja toimintaohjeita
Luomua metsäluonnosta -viestintähankkeessa on koottu viisi piirroskaaviota, joissa lyhyet tekstit, symbolit ja nuolet kertovat esimerkinomaisesti eri raaka-aineiden hankinnasta ja kulkureitistä keruualueilta jatkojalostuksen alkuun saakka. Lue lisää...
|
|
Suurten metsänomistajien edustajien suhtautuminen metsien luomukeruualueisiin
Luomua metsäluonnosta -hankkeessa selvitettiin suurten metsänomistajien luomukeruuta koskevia näkemyksiä ennen kaikkea yhteiskuntavastuun ja sidosryhmämerkitysten näkökulmasta. Lue lisää...
|
|
Artesaaniruoka SM 2023 -kilpailu, vielä ehtii mukaan
Kilpailu on avoinna Suomen sekä Pohjois-Norjan (Tromssa, Nordland ja Finnmark) ja Pohjois-Ruotsin (Norrbotten) alueella toimiville elintarvikealan yrityksille. Lue lisää...
|
|
Villipuuro valloittaa jälleen – reseptikilpailu käynnissä!
Arktiset Aromit ry käynnistää jälleen villipuuroreseptikilpailun, jolla etsitään voittajareseptiä kaikkiaan viidessä sarjassa. Lue lisää...
|
|
Varautuminen on viisautta, huoltovarmuus huolettomuutta
Luonnontuotealan toimialajärjestö Arktiset Aromit ry täytti tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhdistyksen julkaisema nettilehti Luonnosta Sinulle on tuhti tietopaketti varautumisesta ja huoltovarmuudesta luonnontuotealan näkökulmasta. Lue lisää...
|
|
#mahdollisuusyrittää nostaa esiin elintarvikealan yrittäjyyttä
Kahdeksan yrittäjää kertoo oman yrittäjätarinansa lyhyillä #mahdollisuusyrittää -videoilla. Videoilla esiintyy muun muassa marjojen, kasvisten ja lihan jalostajia, leipuri sekä kalastaja. Lue lisää...
|
|
|