![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/santa-claus-2927962_1280_2197.png) |
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry toivottaa Hyvää Joulua!
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/aitoja5_2180.JPG) |
Vuoden viimeinen Aitoja makuja- lehti on ilmestynyt
Näin loppuvuodesta lehdessä esitellään ruoka-alan yrittäjille valmistuneita oppaita ja työkirjoja. Lue lisää...
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/fungus-1194380_1280_2198.jpg) |
SieniHarvesteri-hankkeen materiaalit julkaistu
Hankkeen tavoitteena oli yhdistää elintarviketuotanto koneellisen puunkorjuun toimenpiteisiin ja tuottaa valtakunnallisesti uusia avauksia ruoka- ja erikoissienten tuotantomenetelmiin. Lue lisää...
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/Toimiala-raportti_2182.JPG) |
Elintarvikealan toimialaraportti ja pk-toimialabarometri julkaistu
Uusi Elintarvikealan toimialaraportti ja syksyn 2023 pk-toimialabarometri julkaistiin Ruoka-alan uudet mahdollisuudet -seminaarin yhteydessä. Lue lisää...
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/kuusi_2183.JPG) |
Uusi hanke tarttuu metsä- ja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen
Kuusenneulasista ja marjoista luonnonvahoja kosmetiikkaan? Sivuvirtojen arvoaineista korkean jalostusasteen tuotteita. Lue lisää...
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/future_2199.JPG) |
FUTURE BIO-ARCTIC DESIGN II -hankkeessa tuotettiin älytekstiilien prototyyppejä
Kaksivuotinen Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen rahoittama Euroopan aluekehitysrahaston hanke (REACT EU, 1.7.2021– 30.9.2023) F.BAD II päättyi syyskuun lopussa. Lue lisää...
|
![](https://www.aitoluonto.fi/images/kuvapankki/medium/kuha_2184.JPG) |
Suomiruoka-reseptiikkaa julkaistu
Suomen Keittiömestarit ry on julkaissut Suomiruoka-reseptiikkaa Suomen maakuvatyön ja elintarvikeviennin edistämiseksi. Kuva: chefs.fi / Pekka Rötkönen. Lue lisää...
|