|
Hyvää joulunaikaa ja uutta vuotta!
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry kiittää jäseniä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2025. |
|
Metsästä makua lautaselle ja lasiin
Ammattikeittiöille, yrityksille ja kotikokeille on nyt tarjolla metsän makuja sisältäviä reseptejä. Reseptit on kehitetty ja testattu MELLI-hankkeen aikana yhteistyössä Savon ammattiopiston leipomoalan opettajan ja opiskelijoiden kanssa. Tutustu uusiin resepteihin...
|
|
Metsähallitus on julkaissut uuden Luontoon -palvelun
Sivusto kokoaa valtakunnallisesti yhteen kaikki ulkoiluun liittyvät kohteet, reitit ja palvelut. Luontoon -palvelulla helpotetaan kohteiden ja reittien löytämistä, ja samalla palvelu auttaa myös retkien suunnittelussa ja luonnossa toimimisessa. Tutustu palveluun...
|
|
Suomalaisista puutähteistä haetaan ratkaisua kestävään sieniviljelyyn
Metsätieteen alan väitöskirjassa tarkastellaan mahdollisuuksia hyödyntää suomalaisen puunjalostusteollisuuden sivutuotteita kestävään sieniviljelyyn. Tutkimus keskittyy lakkakääpään, joka tunnetaan bioaktiivisista ominaisuuksistaan. Lue lisää...
|
|
Kysely luonnontuotealan yrittäjille
Metsäkeskus järjestää kyselyn Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiville luonnontuotteiden kerääjille ja viljelijöille. Vastauksia toivotaan niin kokeneilta alan toimijoilta kuin myös keruutoimintaa vasta suunnittelevilta. Lue aiheesta enemmän...
|
|
Kestävää ruokaa terveydeksi -kansalliset ravitsemussuositukset
Valtion ravitsemusneuvottelukunnan uudet ravitsemussuositukset ohjaavat kohti kasvipainotteisempaa ruokavaliota. Suosituksilla pyritään lisäämään lautasille kasviksia, marjoja ja hedelmiä sekä täysjyväviljaa, palkokasveja ja kalaa. Lue aiheesta enemmän...
|