Ajankohtaista

Lapin elintarvikeohjelma


24.05.2017

Lapin liiton koostamassa elintarvikeohjelmassa kerrotaan Lapin elintarvikealan kehittämiseksi tehtävistä toimenpiteistä ja tavoitteista vuoteen 2025 mennessä. Ohjelmassa ovat mukana myös luonnontuotteet, sisältäen tietoa nykytilanteesta sekä toimenpiteistä laadunvarmistuksen, jatkojalostuksen ja asiakkuuden hallinnan kehittämiseksi. Lapin liiton yhteysjohtaja Maiju Hyry toteaa, että ohjelma tähtää elintarviketuotannon volyymin, jalostusarvon ja kannattavuuden kasvuun Lapissa, vientipotentiaalia unohtamatta.

 

Lähde

Lapin liitto

Linkki Lapin elintarvikeohjelmaan: https://issuu.com/lapinliitto/docs/elintarvikeohjelmaa4


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi