Ajankohtaista

21.11.2019 Uusia sertifioituja keruualueita Pohjois-Karjalaan ja Pirkanmaalle
21.11.2019 Kansalaisaloite luontaishoidoista osaksi terveydenhuoltoa
18.11.2019 Tutkimusseminaarin ja Luonnontuotepäivien materiaalit 2019
14.11.2019 Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivä 28.11
11.11.2019 Agrometsätalousseminaari 5.12
06.11.2019 Vuoden luontoyritys 2019 Frantsilan Luomuyrttitila
06.11.2019 Vuoden luonnontuotetoimija 2019 Petri Koivisto, Nordic Herbs Oy
06.11.2019 Kunniakirja Matti Veijolalle nokkosen tuotannon kehittämistyöstä
06.11.2019 More than honey -hankkeen koulutus 16.11.
06.11.2019 Opintomatkalle luomuruokamessuille Saksaan helmikuussa?
05.11.2019 Metsäkeskuksen yhteistyötarpeisiin liittyvä kysely
31.10.2019 Riistan lihan myynnille oma opas
29.10.2019 Vuoden paras hunaja 2019 -palkinto jaettu
23.10.2019 Marjat maailmalle Mikkelissä 15.11.
21.10.2019 Taival lautaselle 5.11. Taivalkoski
21.10.2019 Maistuva Kuusamo 30.10.
21.10.2019 Lähtölaukaus lautaselle 29.10. Pudasjärvi
15.10.2019 Luonnontuotealan verkostoitumistapahtuma 19.-20.11. Rokualla
14.10.2019 Bio-Kokkola 13.11. aiheena mm. luonnontuotealan mahdollisuudet
10.10.2019 Luonnonyrttien tuotteistaminen 30.10. Kanta-Häme
10.10.2019 Luonnonyrttien tuotteistaminen 29.10. Päijät-Häme
08.10.2019 Luonnonkasvit elintarvikkeena -infotilaisuus 12.11. Jyväskylä
27.09.2019 Luonnontuotepäivien ja tutkimusseminaarin ohjelmat on julkaistu!
24.09.2019 Ehdota Vuoden luonnontuotetoimijaa!
24.09.2019 Uusi sopimusmalli ulkoilureittien perustamiseen
18.09.2019 Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet Uudellamaalla & Satakunnassa
17.09.2019 Melua metsään -hankkeen työpajoja
17.09.2019 Tutkimus hakkuiden vaikutuksista koettuun virkistyskäyttöarvoon
16.09.2019 Wild Food Savo –hankkeen infotilaisuus Kuopiossa
11.09.2019 Havupäivä Sysmässä 28.9.
05.09.2019 Pakurin ja lakkakäävän kaupallinen kasvatus ja kerääminen 10.10.
29.08.2019 Visit Finland kestävän matkailun periaatteet
28.08.2019 Metsäkeskuksen luonnontuote aiheisia videoita
26.08.2019 Kantri-Sampo -hankkeen syksyn lyhytkoulutuksia sekä työpajoja
21.08.2019 Luomukeruualueilta euroja- hankkeen infotilaisuus koristehavuista
20.08.2019 Tarjoa tuotteita Ruokeva-hankkeen pilottiruokalistalle
19.08.2019 #Mummonkanssamustikkaan marjaretkiä
14.08.2019 Metsä tulee torille -tapahtumat Seinäjoella & Kajaanissa
14.08.2019 Yle: Luonnonkosmetiikkaa säätelevät lait
08.08.2019 Ruoka-ala kasvuun - Ajankohtaista asiaa elintarvikealan toimijoille, Kokkola
08.08.2019 Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari
08.08.2019 Kannattava liiketoiminta ja Vuorovaikutustaidoilla lisää tulosta -koulutuspäivät
24.06.2019 Luonnontuotealan tutkimusseminaari 5.11. Kajaanissa
20.06.2019 Foodwestin asiantuntijoiden matkaraportteja
18.06.2019 Sieniatlas-hanke hyvässä vauhdissa
18.06.2019 Luomukeruualueet karttapalveluun ja tuotteet luomuna maailmalle
17.06.2019 Kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolassa 22.-23.5.2020
11.06.2019 Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana
11.06.2019 Esittelyssä Mika Honkanen
11.06.2019 Digitaaliset ratkaisut avuksi luonnontuotealan haasteisiin
06.06.2019 Wild Food Savo -hankkeen infotilaisuuksia Suonenjoella & Iisalmessa
05.06.2019 Kysely metsien luonnontuotteiden hyödyntämisestä
08.05.2019 Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen koulutustarjontaa
06.05.2019 Nimisuojaus mahdollisuutena
25.04.2019 Luonnontuotealan uusi toimialaraportti julkaistu
23.04.2019 Juhani Siivosen kuusenkerkkäaiheinen pro gradu
16.04.2019 Ruokavirasto on julkaissut päivitetyn elintarviketieto-oppaan
10.04.2019 Kerääjärekisterin rakentaminen käynnistyy
08.04.2019 Misikangas jatkaa puheenjohtajana
04.04.2019 MARSI 2018 julkaistu: Kuivuus verotti puolukkasatoa
03.04.2019 Uusi opas safariyrittäjille moottorikelkkailun riskeistä
03.04.2019 Maastopyöräilyä turvallisesti
01.04.2019 Keruumenetelmien ideakilpailun tulokset julkistetaan
26.03.2019 Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden luonnonyrttien keruusta
26.03.2019 Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan
21.03.2019 Kansalaiset voivat täydentää Luken marjahavainnot.fi palvelua
21.03.2019 Luonnonkosmetiikka-alan myynti kasvaa entisestään
19.03.2019 Kihokki-seminaarin aineistot
19.03.2019 Kutsu vuosikokoukseen!
19.03.2019 Pilottikohteet Sustainable Finland -ohjelmaan on valittu
18.03.2019 Vuoden retkikohde 2019 on valittu
18.03.2019 Nomadi mobiilisovelluksesta lisäarvoa luonnonyrttiyrittäjälle 10.4.2019 klo 13-16
11.03.2019 Superhyvä - Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 19.9. Seinäjoella
11.03.2019 Suomalainen yrttitutkimus on arkistoitu
11.03.2019 Biobisnestä luonnosta -tapahtuma Oulussa 21.3.
04.03.2019 MeLua metsään-hanke: Tuottavuuden kehittäminen -työpaja, Kajaani
18.02.2019 Alueellisten matkailutyöpajojen kierros käynnissä
14.02.2019 MoreNPBiz-hanke
13.02.2019 Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia
13.02.2019 Luonnontuotealan hanketoiminnasta raportti
11.02.2019 Kasvupolkuohjelmaan valittu 30 lupaavaa yritystä
11.02.2019 Suomalaiset raaka-aineet ovat vientivaltti luonnontuotealalla
07.02.2019 Suomen matkailu jälleen ennätystasolla
30.01.2019 Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään
29.01.2019 Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa - seminaari
29.01.2019 AFINET tapahtuma Joensuussa
29.01.2019 Suomen 4H-liitto hakee projektityöntekijää Töitä luonnosta -hankkeeseen
29.01.2019 Matkailun toimialaraportti julkaistu
28.01.2019 Luonto matkailussa -kilpailun tulokset
21.01.2019 #ulkonakuinlumiukko-kampanja alkaa 2.2
17.01.2019 Kotimaan matkailukampanja sai 35 000€ valtionavustuksen
17.01.2019 Vuoden retkikohde 2019 äänestys
15.01.2019 Hankintareffeiltä eväitä liikevaihdon kasvuun
21.12.2018 Metsien luomusertifioinnin mahdollisuudet
21.12.2018 Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta
20.12.2018 Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon
03.12.2018 Marjauutteesta apu superbakteereihin
03.12.2018 Opintomatka: Kiantama Oy ja Arktiset Aromit ry
29.11.2018 KasvuOpen -sparrausta luontoyrittäjille
28.11.2018 Luonnontuotepäivien 2018 materiaalit
23.11.2018 Vientivaltit valmiina - raaka-ainesaatavuus haastavaa
20.11.2018 Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaarin materiaalit
12.11.2018 Luontoyrittäjien liiketoiminnan osaamistarpeet tunnistettu
05.11.2018 Variksenmarjassa bakteereja tuhoavia yhdisteitä
02.11.2018 Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa
30.10.2018 Kohderyhmäopas matkailuyrityksille
05.10.2018 Flavonoidit vaikuttaa tyrnin makuun
04.10.2018 Kasvua elintarvikealalle -seminaari
02.10.2018 Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari
17.09.2018 Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10.
12.09.2018 Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista
11.09.2018 Luonnontuotealan näkymiä
06.09.2018 Markkinointivinkkejä ruokayrityksille
31.08.2018 Arktinen ruoka - viennissä valtti

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi