Ajankohtaista

24.09.2018 Benchmarking-matka Japaniin
18.09.2018 Luonnontuoteopas - luonnontuotealalle ensimmäinen oppikirja
17.09.2018 Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10.
12.09.2018 Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista
11.09.2018 Luonnontuotealan näkymiä
10.09.2018 Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -opasvideo
10.09.2018 Puhutaan metsästä -livelähetys 4.10.
06.09.2018 Markkinointivinkkejä ruokayrityksille
06.09.2018 Muirin taival -ohjaajakoulutus
31.08.2018 Arktinen ruoka - viennissä valtti
28.08.2018 Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 22.-23.11.2018
27.08.2018 Ideakilpailu: Luonnontuotteiden keruun edistäminen
23.08.2018 Tietoa EU:n nimisuojajärjestelmästä 27.9.
23.08.2018 Sienipoimijakoulutusta
17.08.2018 Tietosivusto luonnontuotealan yritysneuvojille
14.08.2018 Arctic Forest Foods Oy tähtää kansainvälisille markkinoille
09.08.2018 Tyrnin terveysvaikutuksista
09.08.2018 Puu raaka-aineena lääketieteessä
09.08.2018 Hortoilusta trendikästä Suomessa
29.06.2018 Voimametsistä viherkattoihin -opas
27.06.2018 Metsäalueiden luomusitoumuksiin sähköinen palvelu
26.06.2018 Lisää suomalaisia tuotteita Saksan markkinoille
18.06.2018 Elintarvikeviennin Osaaja -koulutus
12.06.2018 Mustikan ja tyrnin lehdistä säilöntäaine makkaralle
12.06.2018 4H-järjestö kouluttaa nuorista villiyrttiyrittäjiä
05.06.2018 Metsähallituksen luonnontuotelupa
05.06.2018 FAOn luonnontuotealaan liittyvät politiikkasuositukset
31.05.2018 Elintarvikkeista annettavat tiedot -verkkokurssi
31.05.2018 Osaamista ja yhteistyötä metsä- ja luontopalveluyrityksien kasvun tueksi
29.05.2018 Uusi raportti erätaloudesta
29.05.2018 Luomukeruutoiminnan ohjeistusta ja lomakkeita päivitetty
25.05.2018 Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2018
22.05.2018 Raportti mustikan markkina-arvosta
21.05.2018 Luonto-ohjaaja -koulutus
15.05.2018 Nuoria yrittäjäksi luonnontuotealalle
15.05.2018 Katsaus puuvesimarkkinoihin
09.05.2018 Järjestöt: Luontoinfran ylläpitoon lisää resursseja
04.05.2018 Kosteikkokasveista elinkeinomahdollisuuksia
04.05.2018 Joensuun 17.4. seminaarin aineisto
03.05.2018 Mikrolisäykseen liittyvät tila- ja laitevaatimukset
03.05.2018 Yrttineuvojakoulutus Ruokolahdella
03.05.2018 Luontoalan erikoisammattitutkinto ja tutkintonimikkeet
03.05.2018 Luontoalalle uusi ammattitutkinto ja tutkintonimikkeet
02.05.2018 Makumatkalla Lapissa -julkaisu
02.05.2018 Outdoors Finland -hankkeen päätösseminaari
26.04.2018 Luonnosta Lautaselle -hankkeen yrttipoimijakoulutus
26.04.2018 Lapland Food Club maatalouskomissaarin vientiseurueeseen Kiinaan
19.04.2018 Luontoyrittäjyysverkoston hallitus uudistui
17.04.2018 Raporttiuutuus luonnontuotealan raaka-aineiden saatavuudesta
13.04.2018 Ympäristö- ja kulttuuriperintöhankkeiden rahoitushaku avoinna
11.04.2018 Marsi 2017 -raportti julkaistu
10.04.2018 Uudistunut retkiruokaopas
05.04.2018 Marjojen väriaineilla havaittu uusia terveysvaikutuksia
28.03.2018 Luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous
28.03.2018 Koivusta hyödyllisiä yhdisteitä kosmetiikkateollisuudelle
27.03.2018 Riistanlihaa markkinoille infovideo
27.03.2018 Elintarvikeviennin Osaaja -hankkeen kick off 11.4.
26.03.2018 Luonnontuotealan raaka-ainetilaisuus Joensuussa 17.4.
16.03.2018 Toimialaraportti: Luonnontuotealan liikevaihto kasvussa
15.03.2018 Metsä- ja luontoyrittäjyyden Kasvupolun voittajat selvillä
13.03.2018 Evira löysi verkkokauppojen toiminnasta korjattavaa
08.03.2018 Etäyhteyslinkki Arvopilotti-hankkeen 15.3. loppuseminaariin
07.02.2018 Videotallenne luomukeruun mahdollisuuksista
02.02.2018 Elontilan Ystävät ry:n kursseja
01.02.2018 Koulutusta luonnontuotealan ammattitutkintoon
12.01.2018 Osallistu Pakurinviljelyllä lisätuottoa -seminaariin
08.01.2018 Uusi hyvä käytäntö julkaistu
20.12.2017 Metsä- ja luontoyrittäjyyden Kasvupolun yritykset valittu
19.12.2017 Finpro ja Tekes yhdistyvät
18.12.2017 Luonnontuotealan tutkimusseminaarin 2017 aineistoja
14.12.2017 Lukelta ja Eviralta uusi ruokafaktasivusto
13.12.2017 Yritystoimintaa pakurista ja sienistä -videot
16.11.2017 Luonnontuotealalle ennakoidaan kasvua kv-markkinoilta
07.11.2017 Mobiililuvalla luonnontuotteita Metsähallituksen metsistä
03.11.2017 Luonnontuotepäivien 2017 materiaalit
26.10.2017 Luoli-hankkeen päätösseminaarin videot
10.10.2017 Ilmoittaudu Tampereen 2017 luonnontuotepäiville!
06.10.2017 Vinkkejä lähiruoan hyödyntämiseen matkailupalveluissa
26.09.2017 Luonnontuotealan kv-tutkimusseminaarin ohjelma
11.09.2017 Yrittäjyyttä tukevaa koulutusta Jyväskylässä 25.10.
06.07.2017 Mehiläistarhauksen kannattavuus kutistui 2015
19.06.2017 Nuorten aktivoimista alalle metsäkuutioilla
15.05.2017 Oulun kuivaus- ja laatupäivän materiaalit
12.05.2017 Luonnontuotealan toimialaraportti 2017
22.03.2017 Ilmoittaudu maaseutumatkailuyrittäjien seminaariin!
20.03.2017 Tietoa yritysryhmähankkeista elintarvikealalla
08.02.2017 Tietoa luonnollisista hiustenhoidon menetelmistä ja raaka-aineista
11.01.2017 Luonnonmarjojen poiminnasta ja hyödyntämisestä tupailta 17.1. Kestilässä
20.12.2016 Tilaa uutiskirjeemme
10.08.2016 Luonnontuotepäivät Joensuussa 23.-24.11.

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi