18.03.2024 |
Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus 25.4.2024 |
18.03.2024 |
Syötävä metsäpuutarha -kurssi 24-26.5.2024 |
18.03.2024 |
Luontoalan vastuullinen moniosaaja-tapahtuma Rovaniemellä |
14.03.2024 |
Pihkan ainesosa tuhoaa koronaviruksen muovipinnoilta |
12.03.2024 |
Elinvoimaa puista – puiden terveyshyödyt ruokana, rohtona ja lääkkeenä |
05.03.2024 |
Kuusenkerkän ja koivunlehden kerääjäkoulutus etänä 7.5.2024 |
05.03.2024 |
Villiyrtit tutuiksi -etäluento 23.4.2024 |
05.03.2024 |
Kutsu vuosikokoukseen |
01.03.2024 |
Pienten yritysten vientimarkkinoille pääsyn keinot |
27.02.2024 |
MELLI-hankkeen kysely luonnontuotteiden kerääjille |
27.02.2024 |
Tulevaisuuden metsä – ilta naismetsänomistajille 17.4. Iisalmessa |
27.02.2024 |
Info- ja keskustelutilaisuus: Villiä bisnestä yhdessä yrittäen |
13.02.2024 |
Uusi ravitsemus- ja terveysväiteopas elintarvikkeiden markkinointiin |
07.02.2024 |
Villiä bisnestä opintomatka Pohjois-Savosta Seinäjoelle |
07.02.2024 |
Pakastekuivauksen mahdollisuudet luonnontuotteiden, viljeltyjen marjojen ja vihannesten sekä muiden raaka-aineiden jatkojalostuksessa |
01.02.2024 |
Turvehoitojen maailma -työpaja 17.-18.2. Kajaanissa |
29.01.2024 |
Valtakunnallinen maaseutumatkailuseminaari 20.3.2024 Hämeenlinnassa |
26.01.2024 |
Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille |
25.01.2024 |
Uutta tietoa pakurista, seminaari 31.1.2024 |
22.01.2024 |
Vuoden mehiläistarhaajat on valittu |
12.01.2024 |
Osmankäämistä uusi kestävä raaka-aine tekstiiliteollisuuden tarpeisiin |
04.01.2024 |
Vuoden 2024 luonnontuotteet ovat lakka, kantarelli ja pihatähtimö |
20.12.2023 |
Pieni opas vastuullisiin käytänteisiin ruokamatkailussa julkaistu |
18.12.2023 |
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla- koulutus |
08.12.2023 |
Osmankäämin keruukoulutus |
07.12.2023 |
Suomiruoka-reseptiikkaa julkaistu |
01.12.2023 |
FUTURE BIO-ARCTIC DESIGN II -hankkeessa tuotettiin älytekstiilien prototyyppejä |
29.11.2023 |
Uusi hanke tarttuu metsä- ja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen |
29.11.2023 |
Elintarvikealan toimialaraportti ja pk-toimialabarometri julkaistu |
27.11.2023 |
SieniHarvesteri-hankkeen materiaalit julkaistu |
22.11.2023 |
Vuoden viimeinen Aitoja makuja- lehti on ilmestynyt |
22.11.2023 |
Makuelämykset matkamuistoiksi, opas ruokalahjojen tuotteistamiseen |
22.11.2023 |
Vuoden 2023 Visit Tampere Award -palkinto Hiking Travel, Hitille |
20.11.2023 |
Luonnontuotepäivien materiaalit julkaistu |
08.11.2023 |
Vuoden luontoyritys 2023 on Luonkos Finland Oy |
08.11.2023 |
Maa- ja kotitalousnaiset palkittiin Vuoden 2023 luonnontuotetoimijana |
08.11.2023 |
Vuoden luontoyritys ja Vuoden luonnontuotetoimija palkittiin |
06.11.2023 |
Jokaisenoikeudet, jokamiehenoikeudet vai jotain aivan muuta? -webinaarin tallenne |
25.10.2023 |
Artesaaniruoan Suomen mestaruudet jaettiin Rovaniemellä |
24.10.2023 |
Echinaforce® valittiin Terveystuotealan klassikkotuotteeksi |
21.09.2023 |
Ulkoilumahdollisuuksia kokoavaa digipalvelua kehitetään |
21.09.2023 |
Luontoarvoista kiinnostuneille rakennetaan kohtaamispaikkaa |
11.09.2023 |
Nyt kerätään sienestystarinoita! |
07.09.2023 |
Etsitään oppisopimuspaikkaa luonnontuotealan yrityksestä |
04.09.2023 |
#mahdollisuusyrittää nostaa esiin elintarvikealan yrittäjyyttä |
04.09.2023 |
Artesaaniruoka SM 2023 -kilpailu, vielä ehtii mukaan |
28.08.2023 |
Suurten metsänomistajien edustajien suhtautuminen metsien luomukeruualueisiin |
28.08.2023 |
Luomukeruutuotteiden tuotantoketjut – esimerkkejä ja toimintaohjeita |
14.08.2023 |
F.BAD II -hankkeen päätösseminaari tiistaina 5.9.2023 |
01.08.2023 |
Villipuuro valloittaa jälleen – reseptikilpailu käynnissä! |
01.08.2023 |
Varautuminen on viisautta, huoltovarmuus huolettomuutta |
28.06.2023 |
Metsään-lehti: Pihkan keruu kiinnostaa nyt monia |
28.06.2023 |
Jokamiehenoikeudet ovat nyt jokaisenoikeudet |
28.06.2023 |
Halla ja kuivuus heikentävät mustikan satonäkymiä osassa maata |
21.06.2023 |
Opintomatka Frantsilan luomuyrttitilalle ke 30.8.2023 |
14.06.2023 |
Uudet oppaat luomusertifioinnista ja osuuskuntayrittäjyydestä |
13.06.2023 |
Ohje alkutuotannon elintarvikevalvonnasta ja riskinarvioinnista päivitetty |
12.06.2023 |
Havaitsitko mehiläisparven? – Soita parvipuhelimeen! |
07.06.2023 |
Kurssitarjonta vilkastunut kerääjä.fi -palvelussa |
06.06.2023 |
Tutkimustiistain esitykset ja materiaalit katsottavissa |
06.06.2023 |
Ihoanalysaattoreita testataan LuoPro-hankkeessa Kajaanissa |
06.06.2023 |
Sienistä uusia materiaaliratkaisuja |
06.06.2023 |
Luonnontuoteala on nosteessa |
29.05.2023 |
Tavoitteena kotimaisen kalan käytön kaksinkertaistaminen |
25.05.2023 |
Raaka-ainepotentiaalia pakastekuivaukseen ja jalostukseen selvitetään |
17.05.2023 |
Luonnontuotealan seminaari Suomussalmella |
11.05.2023 |
10.6.2023 Villiyrttikarkelot, Oulu |
10.05.2023 |
Lähiruokapäivä 9.9.2023 - ryhdy järjestäjäksi |
04.05.2023 |
Tutkimustiistaissa 6.6. aiheina kombucha ja kuluttajakäyttäytyminen |
04.05.2023 |
Biopohjaisten väriaineiden tutkimukselle merkittävä rahoitus |
24.04.2023 |
Hungry for Finland – Ruokamatkailukilpailu 2023 |
19.04.2023 |
MARSI-tutkimus marjojen ja sienten sadoista julkaistu |
03.04.2023 |
Luonnontuotealan toimintaohjelma julkaistu |
30.03.2023 |
Otavan Opiston kurssitarjontaa luontokuvaajille |
30.03.2023 |
Miksi pakurikoivut pullistelevat? |
28.03.2023 |
Luontoyrittäjyysverkoston vuosikokouskuulumisia |
27.03.2023 |
Koskenpään Rantapirtti sai valtakunnallisen matkailutunnustuksen |
22.03.2023 |
Luonto on nuorille yrittäjille maaseudun vahvuuksia |
21.03.2023 |
Osmankäämihöytyvästä täytettä tyynyihin |
21.03.2023 |
Valmennusta luontomatkailuyrityksille |
15.03.2023 |
Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry on mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa |
25.05.2021 |
SeAMK Ruoka 2021 - Ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä |
20.05.2021 |
Liity Lähiruokapäivän 11.9. toteuttajaksi! |
18.05.2021 |
Pakastekuivaus 24.5 ja fermentointi 27.5 |
17.05.2021 |
Maailman mehiläispäivä 20.5. |
12.05.2021 |
4. PuroMeetti 10.6. klo 12-16 |
28.04.2021 |
Hedelmien ja kasvien vuosi 2021 |
26.04.2021 |
Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka 5.5. |
23.04.2021 |
Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021 |
16.04.2021 |
Mahlakausi on parhaillaan: Ota talteen luonnollista energiajuomaa! |
25.03.2021 |
Hyödynnä metsän luonnontuotteet 15.4. |
16.02.2021 |
Neuvoja-nimike jatkossa ammattitutkinnon suorittaneille |
05.02.2021 |
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari 18.2. |
05.02.2021 |
Keruutuotekoulutukset 2021 |
03.02.2021 |
Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina 17.2. |
01.02.2021 |
Superhyvä-hanke päättyy ja kiittää |
28.01.2021 |
Luonnontuotetulojen vero-ohjetta päivitetty |
23.12.2020 |
Hyvää Joulua! |
16.12.2020 |
Luonnontuotteilla enemmän tuottoa metsistä |
16.12.2020 |
Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle |
16.12.2020 |
Mustikkamehusta viiniä fermentoimalla |
11.12.2020 |
Artikkeli: Metsänomistajien suhtautuminen luonnontuotteiden kartoitukseen |
30.11.2020 |
Opas: Laatua ja laadunhallintaa luonnontuotealalle |
23.11.2020 |
Opetusvideoita luonnonyrteistä |
19.11.2020 |
Luonnontuotepäivien 2020 materiaalit |
18.11.2020 |
VUODEN LUONTOYRITYS 2020 LehtoPeat Oy |
18.11.2020 |
VUODEN LUONNONTUOTETOIMIJA 2020 Suomen metsäkeskus |
18.11.2020 |
KUNNIAKIRJA 2020 Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy |
06.11.2020 |
Ilmoittaudu Luonnontuotepäiville 18.11. |
06.11.2020 |
Luonnosta Sinulle -lehti 1/2020 |
30.10.2020 |
Hallituksen esitys elintarvikemarkkinalain uudistamisesta |
22.10.2020 |
Merenkurkun luonnontuotealan kehittäminen - esimerkkejä Suomesta ja Ruotsista 3.11. |
22.10.2020 |
Luken skenaariot koronan vaikutuksista luontomatkailuun, elintarvike- ja metsäsektoreille |
20.10.2020 |
Luonnontuotepäivien 18.11.2020 verkkoseminaarin ilmoittautuminen on avattu |
19.10.2020 |
Hyvinvointia metsästä -webinaari 12.11. klo 17 |
02.10.2020 |
Ruokavirasto neuvoo elintarvikeviennistä kiinnostuneita yrityksiä |
30.09.2020 |
Lankojen sienivärjäys -työpaja 25.10. Saarijärvellä |
17.09.2020 |
Tiedote 17.9.2020 Luonnontuotepäivät 2020 siirretään verkkoon |
04.09.2020 |
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistu |
27.08.2020 |
Katsaus metsien kasvatusmenetelmien vaikutuksista luonnontuotteiden tuotantoon |
10.06.2020 |
Fermontoitu vähäsokerinen puolukkamehu heikentää suun taudinaiheuttajia |
20.05.2020 |
Lääkkeitä männyn silmuista ja variksenmarjan mikrobeista |
14.05.2020 |
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Yrttipoimijakoulutus 1.6. klo 18 Jyväskylässä |
27.04.2020 |
Luontohankkeen luontopyramidi innostaa ihmisiä liikkumaan luonnossa |
25.02.2020 |
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen 4.4. Iisalmessa |
19.02.2020 |
Luontoalan ammattitutkinnon opiskelijaksi? |
11.02.2020 |
Puolukkaa lisää ruokavalioon – lupaavia tutkimustuloksia marjan terveysvaikutuksista |
13.01.2020 |
Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen |
11.12.2019 |
Väitöstutkimus nosti esille puolukan hyviä ominaisuuksia |
09.12.2019 |
Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa |
05.12.2019 |
Valtakunnallinen ulkoilututkimus |
21.11.2019 |
Kansalaisaloite luontaishoidoista osaksi terveydenhuoltoa |
27.09.2019 |
Luonnontuotepäivien ja tutkimusseminaarin ohjelmat on julkaistu! |
29.08.2019 |
Visit Finland kestävän matkailun periaatteet |
28.08.2019 |
Metsäkeskuksen luonnontuote aiheisia videoita |
26.08.2019 |
Kantri-Sampo -hankkeen syksyn lyhytkoulutuksia sekä työpajoja |
21.08.2019 |
Luomukeruualueilta euroja- hankkeen infotilaisuus koristehavuista |
20.08.2019 |
Tarjoa tuotteita Ruokeva-hankkeen pilottiruokalistalle |
19.08.2019 |
#Mummonkanssamustikkaan marjaretkiä |
14.08.2019 |
Metsä tulee torille -tapahtumat Seinäjoella & Kajaanissa |
14.08.2019 |
Yle: Luonnonkosmetiikkaa säätelevät lait |
08.08.2019 |
Ruoka-ala kasvuun - Ajankohtaista asiaa elintarvikealan toimijoille, Kokkola |
08.08.2019 |
Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari |
08.08.2019 |
Kannattava liiketoiminta ja Vuorovaikutustaidoilla lisää tulosta -koulutuspäivät |
20.06.2019 |
Foodwestin asiantuntijoiden matkaraportteja |
18.06.2019 |
Sieniatlas-hanke hyvässä vauhdissa |
18.06.2019 |
Luomukeruualueet karttapalveluun ja tuotteet luomuna maailmalle |
17.06.2019 |
Kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolassa 22.-23.5.2020 |
11.06.2019 |
Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana |
11.06.2019 |
Esittelyssä Mika Honkanen |
11.06.2019 |
Digitaaliset ratkaisut avuksi luonnontuotealan haasteisiin |
06.06.2019 |
Wild Food Savo -hankkeen infotilaisuuksia Suonenjoella & Iisalmessa |
05.06.2019 |
Kysely metsien luonnontuotteiden hyödyntämisestä |
08.05.2019 |
Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen koulutustarjontaa |
06.05.2019 |
Nimisuojaus mahdollisuutena |
25.04.2019 |
Luonnontuotealan uusi toimialaraportti julkaistu |
23.04.2019 |
Juhani Siivosen kuusenkerkkäaiheinen pro gradu |
16.04.2019 |
Ruokavirasto on julkaissut päivitetyn elintarviketieto-oppaan |
10.04.2019 |
Kerääjärekisterin rakentaminen käynnistyy |
08.04.2019 |
Misikangas jatkaa puheenjohtajana |
04.04.2019 |
MARSI 2018 julkaistu: Kuivuus verotti puolukkasatoa |
03.04.2019 |
Uusi opas safariyrittäjille moottorikelkkailun riskeistä |
03.04.2019 |
Maastopyöräilyä turvallisesti |
01.04.2019 |
Keruumenetelmien ideakilpailun tulokset julkistetaan |
26.03.2019 |
Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden luonnonyrttien keruusta |
26.03.2019 |
Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan |
21.03.2019 |
Kansalaiset voivat täydentää Luken marjahavainnot.fi palvelua |
21.03.2019 |
Luonnonkosmetiikka-alan myynti kasvaa entisestään |
19.03.2019 |
Kihokki-seminaarin aineistot |
19.03.2019 |
Kutsu vuosikokoukseen! |
19.03.2019 |
Pilottikohteet Sustainable Finland -ohjelmaan on valittu |
18.03.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 on valittu |
18.03.2019 |
Nomadi mobiilisovelluksesta lisäarvoa luonnonyrttiyrittäjälle 10.4.2019 klo 13-16 |
11.03.2019 |
Superhyvä - Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 19.9. Seinäjoella |
11.03.2019 |
Biobisnestä luonnosta -tapahtuma Oulussa 21.3. |
04.03.2019 |
MeLua metsään-hanke: Tuottavuuden kehittäminen -työpaja, Kajaani |
18.02.2019 |
Alueellisten matkailutyöpajojen kierros käynnissä |
14.02.2019 |
MoreNPBiz-hanke |
13.02.2019 |
Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia |
13.02.2019 |
Luonnontuotealan hanketoiminnasta raportti |
11.02.2019 |
Kasvupolkuohjelmaan valittu 30 lupaavaa yritystä |
11.02.2019 |
Suomalaiset raaka-aineet ovat vientivaltti luonnontuotealalla |
07.02.2019 |
Suomen matkailu jälleen ennätystasolla |
30.01.2019 |
Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään |
29.01.2019 |
Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa - seminaari |
29.01.2019 |
AFINET tapahtuma Joensuussa |
29.01.2019 |
Suomen 4H-liitto hakee projektityöntekijää Töitä luonnosta -hankkeeseen |
29.01.2019 |
Matkailun toimialaraportti julkaistu |
28.01.2019 |
Luonto matkailussa -kilpailun tulokset |
21.01.2019 |
#ulkonakuinlumiukko-kampanja alkaa 2.2 |
17.01.2019 |
Kotimaan matkailukampanja sai 35 000€ valtionavustuksen |
17.01.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 äänestys |
15.01.2019 |
Hankintareffeiltä eväitä liikevaihdon kasvuun |
21.12.2018 |
Metsien luomusertifioinnin mahdollisuudet |
21.12.2018 |
Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta |
20.12.2018 |
Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon |
03.12.2018 |
Marjauutteesta apu superbakteereihin |
03.12.2018 |
Opintomatka: Kiantama Oy ja Arktiset Aromit ry |
29.11.2018 |
KasvuOpen -sparrausta luontoyrittäjille |
28.11.2018 |
Luonnontuotepäivien 2018 materiaalit |
23.11.2018 |
Vientivaltit valmiina - raaka-ainesaatavuus haastavaa |
20.11.2018 |
Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaarin materiaalit |
12.11.2018 |
Luontoyrittäjien liiketoiminnan osaamistarpeet tunnistettu |
05.11.2018 |
Variksenmarjassa bakteereja tuhoavia yhdisteitä |
02.11.2018 |
Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa |
30.10.2018 |
Kohderyhmäopas matkailuyrityksille |
05.10.2018 |
Flavonoidit vaikuttaa tyrnin makuun |
04.10.2018 |
Kasvua elintarvikealalle -seminaari |
02.10.2018 |
Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari |
17.09.2018 |
Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10. |
12.09.2018 |
Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista |
11.09.2018 |
Luonnontuotealan näkymiä |
06.09.2018 |
Markkinointivinkkejä ruokayrityksille |
31.08.2018 |
Arktinen ruoka - viennissä valtti |