Ajankohtaista

Luonnontuoteaiheisia tilaisuuksia Rovaniemellä toukokuussa


10.04.2018

Täsmätietoa Lapin luonnontuotteista maakunnalle (LUTUNEN) -hanke järjestää Rovaniemellä toukokuussa tilaisuuksia, joihin ovat tervetulleita uudet ja vanhat yritykset, viranomaiset, asiantuntijat, metsänomistajat ja aiheesta kiinnostuneet henkilöt.

 

Luonnontuotealan verkostotapaaminen

maanantaina 14.5. klo 9:30-15 Lapin AMK, Jokiväylän kampus, Rovaniemi

Luonnontuotealan verkostotapaamisessa keskustellaan yhdessä ajankohtaisista aiheista. Keruukausi on alkamassa ja alan uudet, kokeneet ja varttuneet aktiiviset toimijat ovat kaikki tervetulleita paikalle kuulemaan mm. toimialapäällikkö Anne Ristiojan esittelyä luonnontuotealan toimialaraportista 2018. Tapaamiseen ilmoittaudutaan etukäteen ja päivän aikana on kahdet kahvitarjoilut. Osallistuminen on maksutonta, ilmoittautuminen täältä.

 

Metsän Aarteet -tapahtuma

sunnuntaina 20.5. klo 12-16 Lapin Metsämuseo, Pöykkölä, Rovaniemi

Tapahtuma on suunnattu luonnontuotteista kiinnostuneille metsänomistajille, yrittäjille, asiantuntijoille, opiskelijoille, perheellisille ja muille kiinnostuneille. Ohjelmassa on mahlaan, pettuun ja pihkaan liittyviä työpajoja eli savottoja. Lisäksi voi tutustua alan yritysten tuotteisiin, DigiMASI:n ja luonnontuotepainotteisen metsäsuunnitelmaan. Tervetuloa viihtymään! Tapahtuman löydät facebookista täältä.

 

Lähde ja lisätietoja

https://www.facebook.com/lutunen

www.lapinamk.fi/lutunen


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi