Ajankohtaista

Luonnontuotepäivät Tampereella


28.08.2017

Perinteiset valtakunnalliset Luonnontuotepäivät järjestetään Tampereella Opetusravintola Eetvartin auditoriossa 31.10.-1.11.2017. Seminaarin teemoja ovat tällä kertaa erityisesti terveystuotteet, luonnontuotealan markkinat ja tuotekehitys, elintarvikkeita ja rehuja koskevat säädökset sekä luonnontuotealan ajankohtaisasiat Suomessa ja Pirkanmaalla. Toisen päivän retkeilyllä tutustutaan Pirkanmaan luonnontuotealan yrityksiin.

 

Ohjelmassa ovat aiheina muun muassa ajankohtaisnäkymät terveyskaupasta ja rohdostutkimuksesta (toiminnanjohtaja Mika Rönkkö, Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto ja yliopistonlehtori Yvonne Holm, Helsingin yliopisto) sekä katsaukset luonnontuotteiden markkinoista ja markkinalähtöisestä tuotekehityksestä (toimitusjohtaja Jari Siivari, Fingredient Oy ja Brand Manager Riikka Salokannel, Makulaku Lakritsa Oy). Eviran asiantuntijoilta saadaan ajankohtaistietoa elintarvikkeita ja rehualaa koskevista säädöksistä. Erikoistutkija Tytti Sarjala Luonnonvarakeskuksesta kertoo luonnontuotealan monipuolisesta tutkimuksesta ja kehitystyöstä Pirkanmaalla. Lisäksi Simo Moisio Arktiset Aromit ry:stä nostaa puheessaan esille poimintoja luonnontuotealan kehitysaskelista kuluneina vuosikymmeninä. Seminaaripäivän päätteeksi on yhteinen seminaaripäivällinen. Toisen päivän retkeilyllä vierailukohteina ovat muun muassa Puhdistamo – Real Foods Oy ja Suojärven Suklaatila Oy.

 

Tapahtuma on suunnattu luontoalan yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille alasta kiinnostuneille. Seminaari on vuosien ajan ollut alan toimijoiden keskeinen tapaamispaikka. Osallistujien on mahdollista tuoda paikalle esille esim. esitteitä ja tuotenäytteitä. Näihin on mahdollista tutustua seminaarin tauoilla. Tapahtuman ohjelma ilmoittautumislinkkeineen julkaistaan piakkoin sivulla http://www.aitoluonto.fi/

 

Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhteistyössä Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n kanssa. Tapahtuma on osa Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa (LUMOA) -koordinaatiohankkeen toimintaa.

 

Lisätiedot:

Juha Rutanen

juha.rutanen@helsinki.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi