Ajankohtaista

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät 2018


25.05.2018

Valtakunnalliset Luonnontuotepäivät Varsinais-Suomessa

 

Perinteiset Luonnontuotepäivät järjestetään tällä kertaa Turussa lähiympäristöineen 22.-23.11.2018. Ohjelmassa ovat esillä muun muassa luonnontuotealan ja ruokasektorin ajankohtaisasiat, toimitusketjut luonnosta jalostukseen ja kauppaan, kuluttajalähtöinen tuotekehitys sekä ruokaelämykset ja -matkailu. Seminaariosuuden lisäksi tapahtumaan sisältyvät ohjelmallinen iltatilaisuus ja retkeilypäivä, jolloin tutustutaan lähialueen yrityksien toimintaan.

 

Seminaari on suunnattu yrittäjille, kouluttajille, hankkeiden vetäjille, kehittäjille, rahoittajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Seminaari on vuosien ajan ollut luonnontuotealan toimijoiden keskeinen tapaamispaikka. Tällä kertaa tavoitteena on saada mukaan ruoan parissa toimivia tahoja aiempaa laajemmin uuden keskinäisen yhteistyön rakentamiseksi.

 

Luonnontuotepäivien tarkempi ohjelma ja ilmoittautumistiedot julkaistaan kesällä. Ideoita ja toiveita sisällöstä otetaan vastaan. Tapahtuman järjestää Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa.

 

Lisätiedot: Juha Rutanen, puh. 040 5737 568, juha.rutanen@aitoluonto.fi

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi