Ajankohtaista

Villiruokahankkeen loppuseminaari ja työpaja 15.-16.2.


15.01.2018

Villiruokahankkeen loppuseminaarissa 15.2.2018 klo 10-17 Kuusamotalolla puhutaan elintarvikesektorin ja ruokamatkailun tulevaisuudesta. Mukana mm. koulutuksen ja kaupan näkökulmaa sekä yrittäjien puheenvuoroja. 16.2. klo 9-12 teema jatkuu työpajan muodossa Sokoshotelli Kuusamossa, jolloin osallistujat pääsevät kertomaan omat mielipiteensä asian tiimoilta sekä työstämään ajatuksia eteenpäin.

 

Tarjoilujen ja yritysten tarjoamien maistiaisten riittävyyden takaamiseksi ilmoittautuminen 1.2. mennessä

info@naturpolis.fi

 

Lähde

http://www.wildfoodkuusamolapland.com/fi/tapahtumat/seminaari/


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi