Ajankohtaista

Villiruokaseminaari Espoossa 14.2.


24.01.2018

Ruokaa luonnosta -hankkeen seminaari keskiviikkona 14.2.2018 klo 9-12 Espoossa. Seminaarissa kuullaan hankkeen tuloksista ja keskustellaan aiheesta. Seminaarissa mukana: Seminaarin avaus Tomi Alakoski, toimitusjohtaja, Suomen 4H-liitto. Ruokaa luonnosta -toimialaselvityksen tulokset Siiri Mäkelä, projektivastaava ja Helena Herttuainen, aluejohtaja, Suomen 4H-liitto. Villiruoka ja ruokakasvatus Virpi Skippari, kehityspäällikkö, Suomen 4H-liitto. Onko luonnontuoteala piilotettu aarre? Seija Kurunmäki, johtaja, ELO-Säätiö. Mistä raaka-aineet tuotteisiin? Mirka Olin, perustaja, Nord-T. Villiruoka lautasella, Ossi Paloneva, Villiruokakokki.

 

Voit ilmoittautua mukaan tästä.

 

Lisätietoja

Siiri Mäkelä 

Projektivastaava/ Ruokaa luonnosta -selvityshanke 

044-7830311 

siiri.makela@4h.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi