Ajankohtaista

Webinaarit elintarvikealan yritysryhmähankkeiden mahdollisuuksista


24.02.2017

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman yhteistyöhankkeisiin tarkoitetulla rahoituksella voi ryhmä yrityksiä kehittää toimintaansa sekä yhteisillä kehittämistoimenpiteillä että yrityskohtaisesti. Kehittäminen voi liittyä esim. tuotannolliseen yhteistyöhön, markkinointiin tai myyntiyhteistyöhön tai tuoteperheen suunnitteluun. Yritysryhmään voi osallistua 3–10 yritystä. Hankkeeseen myönnettävä tuki jyvitetään osallistujayrityksille de minimis -tueksi, joten valtiontukisäännöt eivät rajoita hankkeessa ja yrityksissä toteutettavia kehittämistoimenpiteitä.


20.3.2017 klo 10.30-11.15
Maaseutuvirastosta Reijo Martikainen avaa yritysryhmähankkeisiin liittyviä rahoitusmahdollisuuksia erityisesti elintarvikealan näkökulmasta. Esityksen kalvot ja tallenne.


23.3.2017 klo 10.30-11.15
Teemaa jatketaan kahden yritysryhmähankkeen esittelyllä. Kokemuksia yritysryhmähankkeen toteuttamisesta kertovat Kati Haipus, Yrttiaika ja Lassi-Pekka Väisänen, Elintarvikkeet yhdessä uusille markkinoille -hanke.

 

Ilmoittaudu 23.3. pidettävään webinaariin tästä linkistä.

 

Lisätietoja

Päivi Töyli, puh. 040 189 1929, paivi.toyli(at)utu.fi


Webinaarin järjestävät Turun yliopiston Brahea-keskuksen Lähiruoan, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Luonnontuotteet monipuolistuvissa arvoverkoissa LUMOA ja Pro Luomu ry:n Luomu -koordinaatiohankkeet yhteistyössä.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi