Vuosikokouskutsu

Kutsu vuosikokoukseen oheistapahtumineen

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry:n vuosikokous pidetään Järvenpäässä torstaina 23.3.2017 klo 10.30, paikkana Ravintola Huili (Rantakatu 6, Rantapuisto). Osallistua voi myös netin kautta!

 

Tilaisuuden aluksi järjestämme luontoyrittäjien tapaamisen esittäytymisten, kontaktoitumisen ja alan ajankohtaiskysymysten merkeissä. Kokouksen päätteeksi yhdistys tarjoaa kokousosallistujille lounaan klo 12.00. Lounaan jälkeen samassa tilassa järjestetään keskustelutilaisuus luonnontuotteiden talteenoton ja tuotannon kehittämisestä.

 

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Hallituksesta ovat erovuorossa Heikki Ruha ja Birgitta Partanen sekä heidän varajäsenensä Matleena Pulkkinen ja Anne Matilainen. Lisäksi hallituspaikastaan luopuvan Jarno Räsäsen tilalle valitaan uusi hallituksen jäsen.

 

Hallitukseen haetaan uusia jäseniä. Ota yhteyttä toiminnan kiinnostaessa! Kokouksiin pääsee tavallisesti osallistumaan myös nettiyhteyden kautta, joten matkakaan ei ole este.

 

Tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokoukseen nettiyhteyden kautta. Asian kiinnostaessa ota yhteyttä Juha Rutaseen, ilmoittautuneille toimitetaan kirjautumislinkki. Toivomme ennakkoilmoittautumista kokoukseen 16.3.2017 mennessä oheisella lomakkeella.

 

Järvenpäähän kulkee Helsingistä tai Tikkurilasta paikallisjuna R puolen tunnin välein. Asemalta on lyhyt kävelymatka Huiliin. Kokouspaikan yhteystiedot löytyvät nettisivuilta

http://www.huilimaan.fi/yhteys

 

Tervetuloa kokoukseen!

 

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry, hallitus

 

Lisätiedot: juha.rutanen@aitoluonto.fi

 

 

 
Ilmoittautumislomake
Nimi *
Sähköposti *
Yritys / organisaatio
OsallistunErityisruokavalio lounasta ja kahvitarjoilua varten
Kommentteja aiheesta

Pakolliset kentät * 

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi