Ajankohtaista

Elintarvikkeista annettavat tiedot -verkkokurssi


31.05.2018

Oletko suunnittelemassa elintarvikkeiden valmistusta ja kaipaat apua pakkausmerkintöjen laadintaan? Koetko epävarmuutta siitä, mitä tietoja elintarvikkeesta tulisi antaa? Oletko solmussa reseptilaskennan kanssa? Evira on koonnut verkkokurssin elintarvikkeesta annettavien tietojen eli pakkausmerkintöjen laadintaan.

 

Verkkokoulutuksessa seikkaillaan pakkausmerkintöjen viidakossa. Kurssin käytyäsi tiedät, mitä merkintöjä elintarvikkeiden pakkauksiin vaaditaan ja miten merkinnät tulee laatia. Opit myös, mitä tietoja pakkaamattomista elintarvikkeista tulee ilmoittaa. Lisäksi kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä ja harjoituksia. Opit muun muassa laatimaan ainesosaluettelon ja ravintoarvomerkinnät reseptin pohjalta.

 

Verkkokoulutus on suunnattu erityisesti elintarvikealan toimijoille ja opiskelijoille, mutta kuka tahansa voi käydä kurssilla rikastuttamassa omaa osaamistaan. Kurssin suorittaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Elintarvikkeista annettavat tiedot (Pakkausmerkinnät) -verkkokurssilla opit muun muassa laatimaan ainesosaluettelon ja ravintoarvomerkinnät reseptin pohjalta.

 

Lähde

Evira

Elintarvikkeista annettavat tiedot -verkkokurssi

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi