Ajankohtaista

Kasvikset ja marjat tuotteiksi -koulutus


26.11.2018

Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa, eli LuomuKS -hanke, järjestää Kasvikset ja marjat tuotteiksi -tuotekehityspienryhmän. Ryhmä on suunnattu yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tuotteitaan eteenpäin ja haluavat tietoa tuotekehitykseen, pakkauksiin ja elintarvikelainsäädöksiin liittyen. Ryhmä kokoontuu koulutustapaamisiin viisi kertaa ja jokaisella kerralla on oma aiheensa. Aloitustapaaminen pidetään Keuruulla, loput kokoontumispaikat sovitaan yhdessä ryhmän kesken.

 

Tapaamiset ja aiheet:

- 18.1.2019 klo 10.00-14.30, Ruokatrendit ja tuotteiden ideariihi, Keuruu

- 1.2.2019 klo 10.00-14.30, Tuotekehityksen perusteet

- 15.2.2019 klo 10.00-14.30, Reseptiikka ja pakkausmerkinnät

- 8.3.2019 klo 10.00-14.30, Elintarvikkeiden jatkojalostuksen tilavaatimukset, Elintarvikehygienia, Luomuelintarviketuotannon ehdot

- 15.3.2019 klo 10.00-14.30, Pakkaukset, markkinointi ja hinnoittelu

 

Koulutustapaamisten hinta on 100 €/hlö tai 20 €/kerta.

Ilmoittautuminen 14.12.2018 mennessä ja lisätietoja: Marianne Niinikoski, marianne.niinikoski(at)jamk.fi, puh. 040 183 7085.

 

Pienryhmän jatkoksi järjestetään 1.-2.4.2019 erillinen tuotekehitysleiri SavoGrow'lla. Tuotekehitysleirin ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

 

Luomutapahtumia järjestävää LuomuKS -hanketta koordinoi Keski‐Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ProAgria Keski‐Suomi ja Luke. Hankkeen tarkoituksena on koulutuksen avulla konkreettisesti ja käytännönläheisesti kehittää ja edistää keskisuomalaisten luomutoimijoiden ja luomutoimijoiksi haluavien liiketoimintaa. Hanke saa rahoitusta Keski‐Suomen ELY‐keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi