Ajankohtaista

Pieni opas vastuullisiin käytänteisiin ruokamatkailussa julkaistu


20.12.2023

Lapin ammattikorkeakoulussa on kirjoitettu syksyllä 2023 Minna Sipposen ja Suvi Rannan toimesta julkaisu: Pieni opas vastuullisiin käytänteisiin ruokamatkailussa  - Via Karelia -reitin varrelta ja sen vierestä. Julkaisu johdattaa lukijan ruokamatkailun vastuullisiin esimerkkeihin. ”Opas on työkirjamainen ja sen vastuullisuuskartta auttaa suunnistamaan kohti kestävämpää tulevaisuutta. Vastuullisuuskartta johdattaa lukijaa hahmottamaan vastuullisuuden nykytilan, tunnistamaan hyviä käytänteitä, lisäämään uusia vastuullisia toimia ja kehittämään toimintaa kohti tavoitteita.”

 

 

Julkaisu on tuotettu osana Vastuullisen ruokamatkailun kehittäminen palvelumuotoilulla Via Karelialla -hanketta, joka rahoitettiin HAMA-hankerahoituksesta Lapin ELY-keskuksesta. Hanketta toteutettiin ajalla 1.9.2022 – 30.9.2023 Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston toimesta.

 

Lisätietoja:

Mirva Tapaninen

Puh. / Tel. +358 (0)40 527 6270

mirva.tapaninen@lapinamk.fi

Jokiväylä 11, FI-96300 Rovaniemi, Finland

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi