Ajankohtaista

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudet Uudellamaalla & Satakunnassa


18.09.2019

Kuva Ruoka-ala kasvuun -hanke

 

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Satakunnassa 14.10. klo 12.30-16. Scandic Pori.

 

 

Tervetuloa ruoka-alan kehittäjät, hankerahoittajat, sidosryhmät, yrittäjät ja muut toimijat Ruoka-ala kasvuun -tilaisuuteen Poriin 14.10.2019!

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Suomi Syö Satakunnasta -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

 

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

-Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
-Suomi Syö Satakunnasta- Sikses parasta lähiruokaa, Anna Kari, ProAgria Länsi-Suomi
-Ruokamatkailu- ja hyvinvointi, Soile Vahela ja Jaana Ruoho SAMK
-Luomuisa Satakunta – luomutuotannolla lisäarvoa ruokaketjuun, Tuuli Pirttikoski, Satafood Kehittämisyhdistys ry
-Ruoka-alan kehittäminen Satakunnassa, Timo Pukkila, Satakunnan ELY-keskus
-Yrittäjäpuheenvuorot


Tauko

 

Superhyvä

Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke

Ruokavirasto

Keskustelua & miten tästä jatkamme?

 

Ilmoittautuminen 9.10. mennessä.

 

 

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Uudellamaalla 17.10. klo 9.-12.30. Laurea-ammattikorkeakoulu.

 

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään ruoka-alan ajankohtaista toimintaa ja keskustellaan kehittämis- ja yhteistyömahdollisuuksista. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio ja Uudenmaan Ruokasektorin kehittäminen -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

 

Ohjelma:

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyet puheenvuorot mm.
– Päivi Töyli, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
– Ajankohtaista ruoka-alalla Uudellamaalla, Uudenmaan Ruokasektorin Kehittäminen –hanke
– Viennin mahdollisuudet, Eeva-Liisa Lilja, Fennopromo Oy
– Ruokaa luonnosta –hanke
– Mission Zero Foodprint-hanke
– Yrittäjäpuheenvuoro

 

Tauko

 

RuoKasvun kärjet ja yhteistyömahdollisuudet
Mikaela Vuorisalmi, RuoKasvu-hanke, MTK ry

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke
Ruokavirasto

Keskustelua & miten tästä jatkamme

 

Ilmoittautuminen 11.10 mennessä.

 


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi