Ajankohtaista

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuus Joensuussa 24.4.


03.04.2019

Kuva Ruoka-ala kasvuun 

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa Joensuussa 24.4.2019 tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämiskysymyksiä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan teemojen kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia alan valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta.

 

Yhdessä mietitään, miten kehittämisaloihin liittyvää toimintaa alueella toteutetaan. Tarjolla on paljon ajankohtaista asiaa. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämässä tilaisuudessa pyritään myös tiivistämään lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden parissa toimivien yhteistyötä.

 

Paikka ja aika: 

Joensuun Tiedepuisto, Temple of Challenge, Länsikatu 15, 3A-rakennus, 4. kerros
24.4.2019 klo 9.00 – 13.15.

 

Ilmoittautua voit tästä. 

 

Tapahtuman esite 

 

Lisätietoja: 

Aitojamakuja  

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus,
paivi.toyli@utu.fi , 040 189 1929


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi