Ajankohtaista

Yrityskumppaniksi luonnontuotealan koulutusmallin kehittämiseen?


16.02.2017

 

Toimitko luonnontuotealalla? Onko yrityksessänne tarpeita osaamisen kehittämiseen? Tarvitseeko yrityksenne kehittämiskumppaneita? Kiinnostavatko osaavien opiskelijoiden toteuttamat kehittämistehtävät?

 

Lapin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulut sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti etsivät yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä, joilla on luonnontuotteisiin liittyviä kehittämistarpeita. Tavoitteena on löytää kumppaneita uuden koulutushankkeen käynnistämiseksi. Suunnitellun hankkeen tavoitteena on kehittää luonnontuotealan koulutusta työelämän todellisiin tarpeisiin. Yhteistyöyritykset voivat toimia esimerkiksi alkutuotannossa, elintarvike-, matkailu-, hyvinvointi- ja kosmetiikka-alalla tai kemian alalla. Luonnontuotealan ei tarvitse vielä olla suuressa roolissa yrityksen toiminnassa, vaan kyse voi olla myös toiminnan laajentamisesta uudelle alalle.

 

Hankkeessa järjestettävään koulutukseen osallistuvat opiskelijat omaavat jo aikaisemmin hankittua luonnontuotealan osaamista. Opiskelijoilla on näiden opintojen puitteissa valmiudet toteuttaa yritysten kanssa aitoja, yrityksiä hyödyttäviä kehittämistehtäviä. Hankkeessa tuotettavien opintokokonaisuuksien teemat ovat:

  • Talteenotto ja tuotantoprosessit

  • Elintarviketeknologia ja -tuotekehitys

  • Ainesosat

  • Markkinointi ja kansainvälinen kauppa

Yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä pyydetään ottamaan yhteyttä 1.3.2017 mennessä, ja kertomaan alustava kiinnostus tulevaan hankkeeseen osallistumisesta yritysyhteistyökumppaneina. Varsinaiset sopimukset tehdään hankerahoituksen varmistuttua.

 

Lisätietoja

Lapin AMK, Reeta Sipola, reeta.sipola(at)lapinamk.fi

Seinäjoen AMK, Pekka Maijala, pekka.maijala(at)seamk.fi


Takaisin uutisiin

Haluatko viimeisimmät uutiset luontoyrittäjyydestä sähköpostiisi?Tilaa uutiskirjeemme

 

 

Jos sinulla on alaan liittyvää uutisoitavaa

Ota yhteyttä juha.rutanen(at)aitoluonto.fi

YHTEISTYÖSSÄ

 

MEIDÄT TAVOITAT › Juha / 040 5737 568 Toimisto / 050 3823 022 info@aitoluonto.fi