20.11.2024 |
Luonnontuotealan keruuvakka koulutuksen -infowebinaari |
19.11.2024 |
Metsien luomukeruualueiden sertifiointi tutuksi -webinaari |
19.11.2024 |
Luonnontuotepäivien aineistot on julkaistu |
19.11.2024 |
Kuusenkerkällä uutta makumaailmaa joulupöytään |
18.11.2024 |
Luontoalan erikoisammattitutkinnon perusteet uudistetaan |
18.11.2024 |
Tuoteinnovaatiot luonnontuotealalla -verkostoitumistapahtuma |
14.11.2024 |
Luonnontuoteala esillä Itä-Suomen Yrityskylässä |
13.11.2024 |
Idea Nature Oy, Marttaliitto ry ja Yrttiaika Osuuskunta vuoden 2024 palkitut |
12.11.2024 |
Makuja ja elämyksiä metsästä -seminaari ja minimessut |
05.11.2024 |
Villiyrttikarkelot lautaselle -tilaisuus 21.11. |
30.10.2024 |
Luonnontuotteet kiinnostavat palkitun luomukuohujuoman valmistajaa |
29.10.2024 |
Lahden tiedepäivä 12.11.2024 |
29.10.2024 |
Korkeakouluyhteistyöstä tukea Päijät-Hämeen elintarvikealalle |
29.10.2024 |
Tutkimustietoa lähiluonnon hyvistä terveysvaikutuksista |
28.10.2024 |
Suomen paras hunaja 2024 -kilpailun voitto Ouluun |
23.10.2024 |
Lumoni -hankkeen koulutus 4.11. |
22.10.2024 |
Kasvuinfo -webinaari metsä- ja luontopalveluyrittäjille |
22.10.2024 |
Digistä tehoa suoramyyntiin -webinaari 31.10. |
16.10.2024 |
Sosiokulttuurinen vastuullisuus luontopalveluissa -koulutus 5.11. |
15.10.2024 |
Sparrausta Pohjanmaan artesaaniruokayrityksille |
12.10.2024 |
Suomen ruokamatkailustrategia vuosille 2024—2028 |
09.10.2024 |
Suomalaisinnovaatiosta haetaan ratkaisua sairaalabakteeriin |
03.10.2024 |
Lisäarvoa Lapin luonnontuotealalle aloitustilaisuudet 8.-11.10.2024 |
03.10.2024 |
Kysely Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan luonnontuotealan yrityksille |
27.09.2024 |
Aitoja makuja -verkkolehti on nyt luettavissa |
26.09.2024 |
Metsähallitus kilpailuttaa 15 retkikohteen ylläpidon |
25.09.2024 |
Työelämä halutaan vahvemmin mukaan luonto- ja ympäristöalan koulutukseen |
23.09.2024 |
Luonnontuotteista kaupallisia innovaatioita -työpaja 26.11. |
12.09.2024 |
Myynti- ja markkinointi valmennusta elintarvikealan toimijoille |
11.09.2024 |
Koulutusta elintarvikealan pakkausosaamiseen |
09.09.2024 |
Webinaarisarja luonnonyrttien ja -marjojen viljelystä |
05.09.2024 |
eRural resilience -hankkeen webinaari 20.9. |
04.09.2024 |
Metsä tulee Seinäjoen Ideaparkiin 21.9. |
02.09.2024 |
Kehittämiswebinaari luontoalan tutkintojen arvioinnista |
02.09.2024 |
Haussa Suomen parhaat ruokalahjat |
29.08.2024 |
Kotimaisen kalan vierasaine- ja ravintoainepitoisuuksista uutta tietoa |
28.08.2024 |
Tulevaisuuden marjanpoimintaa testataan Rovaniemellä |
27.08.2024 |
Hunajasato jäämässä tavanomaista niukemmaksi |
21.08.2024 |
KIKE -markkinakatsaus 19.9. |
13.08.2024 |
KANTO -hankkeen infotilaisuus 20.8. |
08.08.2024 |
Erä- ja luonto-oppaille kansallispuisto-opastuksen osaamista |
07.08.2024 |
Inklusiivisuus luontopalveluissa -verkkokoulutus 28.8. |
20.06.2024 |
Itä-Suomeen ennakoidaan hyvää puolukkasatoa |
20.06.2024 |
Luonnontuotepäivien ohjelma julkaistu |
19.06.2024 |
LuoPaKe -hankkeen yrittäjätapaaminen 17.9. |
18.06.2024 |
Luonnontuotealan opintomatka Tukholmaan |
18.06.2024 |
Luonnosta Sinulle -lehti: Teemana luonnontuotealan koulutus |
12.06.2024 |
Luonnontuoteala esittäytyi eduskunnassa |
07.06.2024 |
Luonnosta hyvinvointia -infotilaisuus 10.6. |
06.06.2024 |
Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana |
23.05.2024 |
Villiruokafestarit 9.-10.8. Ilomantsissa |
21.05.2024 |
Kalastusmatkailun kehittämisohjelma on julkaistu |
17.05.2024 |
Maailman mehiläispäivä 20.5. |
13.05.2024 |
Ehdota Vuoden luonnontuotetoimijaa! |
13.05.2024 |
Ulkomaisia marjanpoimijoita koskeva selvitys valmistui |
06.05.2024 |
Lähiruokapäivä 7.-8.9.2024 - ryhdy järjestäjäksi |
03.05.2024 |
Ruokamessuseminaari - luonnontuotteista liiketoimintaa |
29.04.2024 |
Yrittäjiä etsitään kehittämään kestävää liiketoimintaa |
18.04.2024 |
Savolaisen mustikkakukon nimisuojaus etenemässä |
16.04.2024 |
MARSI-tutkimus 2023: Luonnonmarjamarkkina pieneni rajusti |
09.04.2024 |
Näytteilleasettajaksi Villiyrttikarkeloihin 8.6.2024 |
04.04.2024 |
Kosteikkoviljely Suomessa -webinaari 23.4.2024 |
03.04.2024 |
Maaseutualueiden yritysten energia- ja liikennearjesta kerätään kokemuksia |
03.04.2024 |
Koulutus pihkan talteenotosta ja jatkojalostuksesta |
27.03.2024 |
Yritysvierailu Nature Paavolaan 26.4.2024 |
21.03.2024 |
Luonto lähellemme: Terveyttä arkeen ja kestävyyttä tulevaan -webinaari |
21.03.2024 |
Mikä on Ulkoilutietopalvelu -webinaari 11.4. |
19.03.2024 |
Metsämarjoilla voi torjua infektioita |
18.03.2024 |
Luonnonyrtit tutuksi -etäkoulutus 25.4.2024 |
18.03.2024 |
Syötävä metsäpuutarha -kurssi 24-26.5.2024 |
18.03.2024 |
Sytykettä vastuullisen ja turvallisen luontopalvelun opastukseen 4.4.2024 |
14.03.2024 |
Pihkan ainesosa tuhoaa koronaviruksen muovipinnoilta |
13.02.2024 |
Uusi ravitsemus- ja terveysväiteopas elintarvikkeiden markkinointiin |
07.02.2024 |
Villiä bisnestä opintomatka Pohjois-Savosta Seinäjoelle |
07.02.2024 |
Pakastekuivauksen mahdollisuudet luonnontuotteiden, viljeltyjen marjojen ja vihannesten sekä muiden raaka-aineiden jatkojalostuksessa |
01.02.2024 |
Turvehoitojen maailma -työpaja 17.-18.2. Kajaanissa |
29.01.2024 |
Valtakunnallinen maaseutumatkailuseminaari 20.3.2024 Hämeenlinnassa |
26.01.2024 |
Kehittämisen työkaluja elintarvikealan yrityksille |
25.01.2024 |
Uutta tietoa pakurista, seminaari 31.1.2024 |
22.01.2024 |
Vuoden mehiläistarhaajat on valittu |
12.01.2024 |
Osmankäämistä uusi kestävä raaka-aine tekstiiliteollisuuden tarpeisiin |
04.01.2024 |
Vuoden 2024 luonnontuotteet ovat lakka, kantarelli ja pihatähtimö |
20.12.2023 |
Pieni opas vastuullisiin käytänteisiin ruokamatkailussa julkaistu |
18.12.2023 |
Elintarvikkeiden myynti- ja markkinointiosaaminen koti- ja vientimarkkinoilla- koulutus |
08.12.2023 |
Osmankäämin keruukoulutus |
07.12.2023 |
Suomiruoka-reseptiikkaa julkaistu |
01.12.2023 |
FUTURE BIO-ARCTIC DESIGN II -hankkeessa tuotettiin älytekstiilien prototyyppejä |
29.11.2023 |
Uusi hanke tarttuu metsä- ja elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämiseen |
29.11.2023 |
Elintarvikealan toimialaraportti ja pk-toimialabarometri julkaistu |
27.11.2023 |
SieniHarvesteri-hankkeen materiaalit julkaistu |
22.11.2023 |
Vuoden viimeinen Aitoja makuja- lehti on ilmestynyt |
22.11.2023 |
Makuelämykset matkamuistoiksi, opas ruokalahjojen tuotteistamiseen |
22.11.2023 |
Vuoden 2023 Visit Tampere Award -palkinto Hiking Travel, Hitille |
25.05.2021 |
SeAMK Ruoka 2021 - Ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä |
20.05.2021 |
Liity Lähiruokapäivän 11.9. toteuttajaksi! |
18.05.2021 |
Pakastekuivaus 24.5 ja fermentointi 27.5 |
17.05.2021 |
Maailman mehiläispäivä 20.5. |
12.05.2021 |
4. PuroMeetti 10.6. klo 12-16 |
28.04.2021 |
Hedelmien ja kasvien vuosi 2021 |
26.04.2021 |
Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka 5.5. |
23.04.2021 |
Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021 |
16.04.2021 |
Mahlakausi on parhaillaan: Ota talteen luonnollista energiajuomaa! |
25.03.2021 |
Hyödynnä metsän luonnontuotteet 15.4. |
05.02.2021 |
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari 18.2. |
05.02.2021 |
Keruutuotekoulutukset 2021 |
03.02.2021 |
Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina 17.2. |
01.02.2021 |
Superhyvä-hanke päättyy ja kiittää |
23.12.2020 |
Hyvää Joulua! |
16.12.2020 |
Luonnontuotteilla enemmän tuottoa metsistä |
16.12.2020 |
Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle |
16.12.2020 |
Mustikkamehusta viiniä fermentoimalla |
11.12.2020 |
Artikkeli: Metsänomistajien suhtautuminen luonnontuotteiden kartoitukseen |
30.11.2020 |
Opas: Laatua ja laadunhallintaa luonnontuotealalle |
23.11.2020 |
Opetusvideoita luonnonyrteistä |
19.11.2020 |
Luonnontuotepäivien 2020 materiaalit |
18.11.2020 |
VUODEN LUONTOYRITYS 2020 LehtoPeat Oy |
18.11.2020 |
VUODEN LUONNONTUOTETOIMIJA 2020 Suomen metsäkeskus |
18.11.2020 |
KUNNIAKIRJA 2020 Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy |
06.11.2020 |
Ilmoittaudu Luonnontuotepäiville 18.11. |
06.11.2020 |
Luonnosta Sinulle -lehti 1/2020 |
30.10.2020 |
Hallituksen esitys elintarvikemarkkinalain uudistamisesta |
22.10.2020 |
Merenkurkun luonnontuotealan kehittäminen - esimerkkejä Suomesta ja Ruotsista 3.11. |
22.10.2020 |
Luken skenaariot koronan vaikutuksista luontomatkailuun, elintarvike- ja metsäsektoreille |
20.10.2020 |
Luonnontuotepäivien 18.11.2020 verkkoseminaarin ilmoittautuminen on avattu |
19.10.2020 |
Hyvinvointia metsästä -webinaari 12.11. klo 17 |
02.10.2020 |
Ruokavirasto neuvoo elintarvikeviennistä kiinnostuneita yrityksiä |
30.09.2020 |
Lankojen sienivärjäys -työpaja 25.10. Saarijärvellä |
17.09.2020 |
Tiedote 17.9.2020 Luonnontuotepäivät 2020 siirretään verkkoon |
04.09.2020 |
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistu |
27.08.2020 |
Katsaus metsien kasvatusmenetelmien vaikutuksista luonnontuotteiden tuotantoon |
10.06.2020 |
Fermontoitu vähäsokerinen puolukkamehu heikentää suun taudinaiheuttajia |
20.05.2020 |
Lääkkeitä männyn silmuista ja variksenmarjan mikrobeista |
14.05.2020 |
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Yrttipoimijakoulutus 1.6. klo 18 Jyväskylässä |
27.04.2020 |
Luontohankkeen luontopyramidi innostaa ihmisiä liikkumaan luonnossa |
25.02.2020 |
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen 4.4. Iisalmessa |
19.02.2020 |
Luontoalan ammattitutkinnon opiskelijaksi? |
11.02.2020 |
Puolukkaa lisää ruokavalioon – lupaavia tutkimustuloksia marjan terveysvaikutuksista |
13.01.2020 |
Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen |
11.12.2019 |
Väitöstutkimus nosti esille puolukan hyviä ominaisuuksia |
09.12.2019 |
Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa |
05.12.2019 |
Valtakunnallinen ulkoilututkimus |
21.11.2019 |
Kansalaisaloite luontaishoidoista osaksi terveydenhuoltoa |
27.09.2019 |
Luonnontuotepäivien ja tutkimusseminaarin ohjelmat on julkaistu! |
29.08.2019 |
Visit Finland kestävän matkailun periaatteet |
28.08.2019 |
Metsäkeskuksen luonnontuote aiheisia videoita |
26.08.2019 |
Kantri-Sampo -hankkeen syksyn lyhytkoulutuksia sekä työpajoja |
21.08.2019 |
Luomukeruualueilta euroja- hankkeen infotilaisuus koristehavuista |
20.08.2019 |
Tarjoa tuotteita Ruokeva-hankkeen pilottiruokalistalle |
19.08.2019 |
#Mummonkanssamustikkaan marjaretkiä |
14.08.2019 |
Metsä tulee torille -tapahtumat Seinäjoella & Kajaanissa |
14.08.2019 |
Yle: Luonnonkosmetiikkaa säätelevät lait |
08.08.2019 |
Ruoka-ala kasvuun - Ajankohtaista asiaa elintarvikealan toimijoille, Kokkola |
08.08.2019 |
Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari |
08.08.2019 |
Kannattava liiketoiminta ja Vuorovaikutustaidoilla lisää tulosta -koulutuspäivät |
20.06.2019 |
Foodwestin asiantuntijoiden matkaraportteja |
18.06.2019 |
Sieniatlas-hanke hyvässä vauhdissa |
18.06.2019 |
Luomukeruualueet karttapalveluun ja tuotteet luomuna maailmalle |
17.06.2019 |
Kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolassa 22.-23.5.2020 |
11.06.2019 |
Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana |
11.06.2019 |
Esittelyssä Mika Honkanen |
11.06.2019 |
Digitaaliset ratkaisut avuksi luonnontuotealan haasteisiin |
06.06.2019 |
Wild Food Savo -hankkeen infotilaisuuksia Suonenjoella & Iisalmessa |
05.06.2019 |
Kysely metsien luonnontuotteiden hyödyntämisestä |
08.05.2019 |
Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen koulutustarjontaa |
06.05.2019 |
Nimisuojaus mahdollisuutena |
25.04.2019 |
Luonnontuotealan uusi toimialaraportti julkaistu |
23.04.2019 |
Juhani Siivosen kuusenkerkkäaiheinen pro gradu |
16.04.2019 |
Ruokavirasto on julkaissut päivitetyn elintarviketieto-oppaan |
10.04.2019 |
Kerääjärekisterin rakentaminen käynnistyy |
08.04.2019 |
Misikangas jatkaa puheenjohtajana |
04.04.2019 |
MARSI 2018 julkaistu: Kuivuus verotti puolukkasatoa |
03.04.2019 |
Uusi opas safariyrittäjille moottorikelkkailun riskeistä |
03.04.2019 |
Maastopyöräilyä turvallisesti |
01.04.2019 |
Keruumenetelmien ideakilpailun tulokset julkistetaan |
26.03.2019 |
Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden luonnonyrttien keruusta |
26.03.2019 |
Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan |
21.03.2019 |
Kansalaiset voivat täydentää Luken marjahavainnot.fi palvelua |
21.03.2019 |
Luonnonkosmetiikka-alan myynti kasvaa entisestään |
19.03.2019 |
Kihokki-seminaarin aineistot |
19.03.2019 |
Kutsu vuosikokoukseen! |
19.03.2019 |
Pilottikohteet Sustainable Finland -ohjelmaan on valittu |
18.03.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 on valittu |
18.03.2019 |
Nomadi mobiilisovelluksesta lisäarvoa luonnonyrttiyrittäjälle 10.4.2019 klo 13-16 |
11.03.2019 |
Superhyvä - Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 19.9. Seinäjoella |
11.03.2019 |
Biobisnestä luonnosta -tapahtuma Oulussa 21.3. |
04.03.2019 |
MeLua metsään-hanke: Tuottavuuden kehittäminen -työpaja, Kajaani |
18.02.2019 |
Alueellisten matkailutyöpajojen kierros käynnissä |
14.02.2019 |
MoreNPBiz-hanke |
13.02.2019 |
Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia |
13.02.2019 |
Luonnontuotealan hanketoiminnasta raportti |
11.02.2019 |
Kasvupolkuohjelmaan valittu 30 lupaavaa yritystä |
11.02.2019 |
Suomalaiset raaka-aineet ovat vientivaltti luonnontuotealalla |
07.02.2019 |
Suomen matkailu jälleen ennätystasolla |
30.01.2019 |
Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään |
29.01.2019 |
Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa - seminaari |
29.01.2019 |
AFINET tapahtuma Joensuussa |
29.01.2019 |
Suomen 4H-liitto hakee projektityöntekijää Töitä luonnosta -hankkeeseen |
29.01.2019 |
Matkailun toimialaraportti julkaistu |
28.01.2019 |
Luonto matkailussa -kilpailun tulokset |
21.01.2019 |
#ulkonakuinlumiukko-kampanja alkaa 2.2 |
17.01.2019 |
Kotimaan matkailukampanja sai 35 000€ valtionavustuksen |
17.01.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 äänestys |
15.01.2019 |
Hankintareffeiltä eväitä liikevaihdon kasvuun |
21.12.2018 |
Metsien luomusertifioinnin mahdollisuudet |
21.12.2018 |
Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta |
20.12.2018 |
Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon |
03.12.2018 |
Marjauutteesta apu superbakteereihin |
03.12.2018 |
Opintomatka: Kiantama Oy ja Arktiset Aromit ry |
29.11.2018 |
KasvuOpen -sparrausta luontoyrittäjille |
28.11.2018 |
Luonnontuotepäivien 2018 materiaalit |
23.11.2018 |
Vientivaltit valmiina - raaka-ainesaatavuus haastavaa |
20.11.2018 |
Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaarin materiaalit |
12.11.2018 |
Luontoyrittäjien liiketoiminnan osaamistarpeet tunnistettu |
05.11.2018 |
Variksenmarjassa bakteereja tuhoavia yhdisteitä |
02.11.2018 |
Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa |
30.10.2018 |
Kohderyhmäopas matkailuyrityksille |
05.10.2018 |
Flavonoidit vaikuttaa tyrnin makuun |
04.10.2018 |
Kasvua elintarvikealalle -seminaari |
02.10.2018 |
Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari |
17.09.2018 |
Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10. |
12.09.2018 |
Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista |
11.09.2018 |
Luonnontuotealan näkymiä |
06.09.2018 |
Markkinointivinkkejä ruokayrityksille |
31.08.2018 |
Arktinen ruoka - viennissä valtti |
00.00.0000 |
Luonnontuotealan opintomatka Tukholmaan |