| 14.10.2025 |
Variksenmarja leviää ja mustikka taantuu tuntureilla |
| 09.10.2025 |
Luonnontuotepäivien 2025 ilmoittautuminen avoinna! |
| 29.09.2025 |
Alueellinen kestävä keruuverkosto Tunturi-Lappiin - yhteisiä varastointiratkaisuja hyödyntäen 30.10.2025 |
| 24.09.2025 |
Luonnonvaratuottajakoulutus Kemijärvellä 2026-2028 |
| 24.09.2025 |
Luonnonkosmetiikan käyttöselvitys 2025: Teho, turvallisuus ja kotimaisuus ratkaisevat |
| 18.09.2025 |
Luontoalan rihmastot - verkoston voima 8.11.2025 |
| 17.09.2025 |
Alueelliset metsäohjelmat lausuntokierroksella |
| 17.09.2025 |
Ilmoita tuotteesi Artesaaniruoan SM-kisoihin nyt! |
| 17.09.2025 |
Ehdota Vuoden luontoyritystä ja luonnontuotetoimijaa 2025! |
| 17.09.2025 |
50 vuotta uutejuomaa männyn kuoresta |
| 11.09.2025 |
Hakkuutähteiden hyödyntäminen korkean lisäarvon tuotteissa -webinaari 22.10.2025 |
| 10.09.2025 |
Alkuperämerkit tunnetuksi -seminaari 11.11.2025 |
| 08.09.2025 |
Uudet hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimenpidekoodit nyt käytettävissä |
| 03.09.2025 |
Huoltoyrittäjiä etsitään Lapin ja Kuhmon retkikohteille sekä Kurjenrahkan kansallispuistoon Varsinais-Suomessa |
| 02.09.2025 |
Tilavierailu ja agrometsätalouden innovaatioverkoston päätöstilaisuus 30.9.2025 Joensuussa |
| 02.09.2025 |
Tilavierailu ja agrometsätalouden innovaatioverkoston päätöstilaisuus 2.10.2025 Tuorlassa |
| 01.09.2025 |
Mehiläistarhauksen raaka-aineet hyvinvointi- ja hoitotuotteiden valmistuksessa -lyhytkoulutus |
| 01.09.2025 |
Kuusen kuoren hyödyntämisen mahdollisuudet ja haasteet -webinaari 24.9.2025 |
| 18.08.2025 |
Hanketreffit luomuun liittyville hankkeille |
| 14.08.2025 |
Ilmoittautuminen Pohjoismaiden villimarjakonferenssiin käynnissä |
| 14.08.2025 |
Marjojen ostopisteet kootaan kartalle |
| 12.08.2025 |
Espanjan Kataloniassa otettu viljelyyn uusia kotoperäisiä sieniä |
| 11.08.2025 |
Eläinten hoitotuotteiden ja rehujen tuotekehitys -webinaarit 2.9.-16.9.2025 |
| 11.08.2025 |
Luonnonmarjojen myyntitoiminnassa huomioitavaa |
| 04.08.2025 |
Herkkutattien keruutyöpaja Muoniossa 25.8.2025 |
| 04.08.2025 |
Lyhytkoulutus eläinten hoitotuotteiden ja rehujen tuotekehityksestä 2.9.-1.10.2025 |
| 03.07.2025 |
Metsän maut & innovaatiot – luonnontuotteiden koekeittiö 18.9.2025 |
| 01.07.2025 |
Ennakkoinfo: Luonnontuotepäivät Lahdessa 4.-5.11.2025 |
| 30.06.2025 |
Karttaselaimen Puolukkakartta julkaistu |
| 26.06.2025 |
Lähiruokapäivä 6.–7.9. – ilmoittaudu päivän järjestäjäksi! |
| 26.06.2025 |
Marjasadosta tulossa tavanomainen |
| 25.06.2025 |
Koillismaalle hahmoteltiin yhteiskäyttöisen koekeittiön toimintakonseptia |
| 17.06.2025 |
Ilmoittaudu Saimaan metsien aarteet -teemaviikolle! |
| 12.06.2025 |
Tekijöitä haetaan luonnonhoitotöihin Pohjois-Suomeen |
| 09.06.2025 |
Metsämarjojen ja -sienien varastointitukea voi nyt hakea |
| 06.06.2025 |
Vastaamalla vaikutat suomalaisen luonnonkosmetiikan tuotteisiin! |
| 26.05.2025 |
Korvasienten käsittelyohjeet pysyvät ennallaan |
| 26.05.2025 |
Savolaiselle mustikkakukolle nimisuoja |
| 19.05.2025 |
Verkkotilaisuus suomalaisten luontojalanjäljestä 10.6.2025 |
| 19.05.2025 |
Lapin luonnontuoteyrittäjien opintomatka Ouluun 5.-7.6.2025 |
| 19.05.2025 |
Uusi Luonnosta Sinulle -podcast-sarja käynnistyi sieniaiheilla |
| 19.05.2025 |
Kalaosaajan käsikirja julkaistu |
| 13.05.2025 |
Webinaari tuotteiden nimisuojauksesta ja brändäyksestä 3.6.2025 |
| 08.05.2025 |
Kosteikkosuunnittelun ja -urakoinnin osaamistarpeita kartoitetaan |
| 23.04.2025 |
Hakkuutähteiden uudet jalostusmahdollisuudet -webinaari 14.5.2025 |
| 22.04.2025 |
Huoltoyrittäjiä etsitään Lapin ja Itä-Suomen retkeilyreiteille |
| 16.04.2025 |
Uusi Facebook-ryhmä yhdistää Kainuun luontoalan toimijat |
| 16.04.2025 |
MARSI 2024 -raportti julkaistu |
| 15.04.2025 |
Luonnonhoidosta työmahdollisuuksia ja uusia asiakkaita |
| 14.04.2025 |
Ruokavirasto arvioi korvasienten syönnin riskejä |
| 14.04.2025 |
Järvi-Suomen perinnemaisemat -webinaari 16.4.2025 |
| 14.04.2025 |
Vuoden 2024 väitöskirjapalkinto sienitutkimuksesta |
| 10.04.2025 |
Luonnontuotteet Nyt - Menestystä, Tietoa ja Makuja -tilaisuus 24.4.2025 |
| 03.04.2025 |
Metsämieli-peruskurssi Seinäjoella 26.4.2025 |
| 03.04.2025 |
MKN:ltä webinaareja kerääjille |
| 02.04.2025 |
Ruokavienti viriää ja yhteisrintama tiivistyy |
| 02.04.2025 |
Mehiläistaloudelle tukea 25 euroa mehiläispesää kohti |
| 31.03.2025 |
Vastaa marjastusaiheiseen kyselyyn ja voita! |
| 27.03.2025 |
Webinaari kerääjien kouluttajille 9.4.2025 |
| 26.03.2025 |
Vuosikokouksen kuulumisia |
| 25.03.2025 |
KantriLuonto-hankkeelta luonnontuotealan koulutuksia |
| 24.03.2025 |
Vetovoimaa luontopalveluihin paikallisuudesta ja vastuullisuudesta -seminaari 15.4.2025 |
| 20.03.2025 |
Ilmoittaudu Lähiruokapäivän 2025 järjestäjäksi! |
| 19.03.2025 |
Oikeaa Ruokaa Kouluihin -kampanja paremman kouluruoan puolesta |
| 18.03.2025 |
Kutsu keskustelutilaisuuteen yhteiskäyttöisestä koekeittiöstä luonnontuotealan toimijoille 2.4.2025 |
| 17.03.2025 |
LUONNON VIRKISTYSKÄYTTÖ 2025 -verkostotapahtuma 15.5.2025 |
| 13.03.2025 |
Yrittäjiä etsitään kansallispuistojen retkeilyreittejä huoltamaan |
| 13.03.2025 |
Opas onnistuneen luontopolun toteuttamiseen |
| 10.03.2025 |
Mehiläishoidon ja luontokuvauksen koulutuksia Otavan Opistossa |
| 05.03.2025 |
Sienimatkailusta elinvoimaa -webinaari 27.3.2025 |
| 03.03.2025 |
Elintarviketeollisuuden jätevesien ravinteet hyötykäyttöön sienien avulla |
| 03.03.2025 |
Webinaari ja kysely viherrakentamisesta alan toimijoille |
| 27.02.2025 |
Rauhatäti räppää tikkateestä |
| 27.02.2025 |
Premiumista kasvua – Ilmoittaudu OPI OSAAJAKSI -työpajoihin |
| 26.02.2025 |
Opas lammaslaidunnuksesta luonnon monimuotoisuustyön edistäjänä |
| 26.02.2025 |
FAO:n valokuvakilpailun teemana metsät ja ruoka |
| 25.02.2025 |
Haku luonnontuotealan koulutukseen käynnissä Lappiassa |
| 24.02.2025 |
Kestävän matkailun trendit -webinaari 13.3.2025 |
| 17.02.2025 |
Ulkomaiset marjanpoimijat tulevat jatkossa Suomeen kausityöläisinä |
| 17.02.2025 |
Luonnontuotealalla toimivien yritysten ja metsänomistajien verkostot -webinaari 14.3.2025 |
| 12.02.2025 |
Luonnontuotealan täydennyskoulutushanke oli menestys |
| 10.02.2025 |
Englanninkielinen webinaari tulevaisuuden biopohjaisista arvokemikaaleista 10.3.2025 |
| 06.02.2025 |
Opas luontoarvomarkkinoiden toimintaan |
| 06.02.2025 |
Haku käynnissä REDUn luonto- ja ympäristöalan perustutkintoon |
| 05.02.2025 |
Innokaupungit-vetovastuuhankkeessa hyvinvointi- ja luontoelämysmatkailua |
| 30.01.2025 |
Luonnontuoteaiheinen ulkomaanopintomatka Italia, Marche 20.-27.5.2025 |
| 30.01.2025 |
Ravintorengas Oy:n Karin Havupuu-uutejuoma on valittu Terveystuotealan klassikkotuotteeksi |
| 29.01.2025 |
Luonnontuotteiden keruun ja luomusertifioinnin organisoinnin fokusryhmä |
| 29.01.2025 |
Pientuottajien polku ruokapalveluihin -tapahtuma Helsingissä 6.2.2025 |
| 29.01.2025 |
Luonnosta makuja ravintolaan -tuottajatreffit Oulussa 13.3.2025 |
| 29.01.2025 |
Kutsu vuosikokoukseen |
| 23.01.2025 |
Ehdota vuoden 2025 lähiruokatekoa! |
| 21.01.2025 |
"Kiertotalous terveys- ja hyvinvointialojen vauhdittajana"-tapahtuma Vantaalla 12.2.2025 |
| 20.01.2025 |
MEBIP-hanke tarttuu metsäbiotalouden sivuvirtojen jatkojalostukseen |
| 20.01.2025 |
"Kestävien innovaatioiden synty luonnontuotealalla - aurinkoenergia avuksi?"-tapahtuma Muoniossa 31.1.2025 |
| 17.01.2025 |
Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen to 20.2.2025 |
| 15.01.2025 |
Ulkoilufoorumi kannattaa Luontoterveysohjelman laatimista Suomeen |
| 13.01.2025 |
"Inspiraatiota ja ideoita luonnontuotteiden hyödyntämiseen"-webinaarisarja matkailuyrityksille |
| 08.01.2025 |
Lyhytkoulutus "Yrttipuutarhan perustaminen - siemenestä satoon" 23.1-6.8.2025 |
| 07.01.2025 |
Textile Dyes for Tomorrow -verkkoseminaari 14.01.2025 |
| 07.01.2025 |
Visit Finland on julkaissut Kestävän ruokamatkailun oppaan matkailuyrittäjille |
| 03.01.2025 |
Vuoden 2025 luonnontuotteet ovat pihlaja, lampaankääpä ja nokkonen |
| 23.12.2024 |
Luonnontuotealan ekosysteemi itäiseen Suomeen –webinaari |
| 16.12.2024 |
Metsästä makuja leivontaan reseptien ja videon avulla |
| 16.12.2024 |
Kasveja panimoteollisuuden tarpeisiin -webinaari |
| 16.12.2024 |
Kysytyimmät rohdos- ja maustekasvi -webinaarit |
| 10.12.2024 |
Metsähallitus on julkaissut uuden Luontoon -palvelun |
| 09.12.2024 |
Kysely Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan luonnontuotealan yrittäjille |
| 05.12.2024 |
Suomalaisista puutähteistä haetaan ratkaisua kestävään sieniviljelyyn |
| 02.12.2024 |
Luonnonmarjat -webinaari 13.12.2024 |
| 27.11.2024 |
Kestävää ruokaa terveydeksi -kansalliset ravitsemussuositukset |
| 27.11.2024 |
Matkailuyhteistyön webinaari 11.12.2024 |
| 25.11.2024 |
Abstraktihaku luonnontuotealan kansainväliseen tutkimusseminaariin käynnistyi |
| 25.11.2024 |
Tutkimustiistaissa puolukka-aiheinen väitöskirja |
| 21.11.2024 |
Aitoja makuja -lehti on nyt luettavissa |
| 20.11.2024 |
Luonnontuotealan keruuvakka koulutuksen -infowebinaari |
| 19.11.2024 |
Metsien luomukeruualueiden sertifiointi tutuksi -webinaari |
| 19.11.2024 |
Luonnontuotepäivien aineistot on julkaistu |
| 19.11.2024 |
Kuusenkerkällä uutta makumaailmaa joulupöytään |
| 18.11.2024 |
Luontoalan erikoisammattitutkinnon perusteet uudistetaan |
| 18.11.2024 |
Tuoteinnovaatiot luonnontuotealalla -verkostoitumistapahtuma |
| 14.11.2024 |
Luonnontuoteala esillä Itä-Suomen Yrityskylässä |
| 13.11.2024 |
Idea Nature Oy, Marttaliitto ry ja Yrttiaika Osuuskunta vuoden 2024 palkitut |
| 12.11.2024 |
Makuja ja elämyksiä metsästä -seminaari ja minimessut |
| 05.11.2024 |
Villiyrttikarkelot lautaselle -tilaisuus 21.11. |
| 30.10.2024 |
Luonnontuotteet kiinnostavat palkitun luomukuohujuoman valmistajaa |
| 29.10.2024 |
Lahden tiedepäivä 12.11.2024 |
| 29.10.2024 |
Korkeakouluyhteistyöstä tukea Päijät-Hämeen elintarvikealalle |
| 29.10.2024 |
Tutkimustietoa lähiluonnon hyvistä terveysvaikutuksista |
| 28.10.2024 |
Suomen paras hunaja 2024 -kilpailun voitto Ouluun |
| 04.01.2024 |
Vuoden 2024 luonnontuotteet ovat lakka, kantarelli ja pihatähtimö |
| 25.05.2021 |
SeAMK Ruoka 2021 - Ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä |
| 20.05.2021 |
Liity Lähiruokapäivän 11.9. toteuttajaksi! |
| 18.05.2021 |
Pakastekuivaus 24.5 ja fermentointi 27.5 |
| 17.05.2021 |
Maailman mehiläispäivä 20.5. |
| 12.05.2021 |
4. PuroMeetti 10.6. klo 12-16 |
| 28.04.2021 |
Hedelmien ja kasvien vuosi 2021 |
| 26.04.2021 |
Virtuaalinen pakastekuivausopintomatka 5.5. |
| 23.04.2021 |
Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa 2021 |
| 16.04.2021 |
Mahlakausi on parhaillaan: Ota talteen luonnollista energiajuomaa! |
| 25.03.2021 |
Hyödynnä metsän luonnontuotteet 15.4. |
| 05.02.2021 |
Luonnontuotteet talteen – luomusta lisäarvoa -webinaari 18.2. |
| 05.02.2021 |
Keruutuotekoulutukset 2021 |
| 03.02.2021 |
Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina 17.2. |
| 01.02.2021 |
Superhyvä-hanke päättyy ja kiittää |
| 23.12.2020 |
Hyvää Joulua! |
| 16.12.2020 |
Luonnontuotteilla enemmän tuottoa metsistä |
| 16.12.2020 |
Kansallispuistojen potentiaali luonnontuotealan kehitykselle |
| 16.12.2020 |
Mustikkamehusta viiniä fermentoimalla |
| 11.12.2020 |
Artikkeli: Metsänomistajien suhtautuminen luonnontuotteiden kartoitukseen |
| 30.11.2020 |
Opas: Laatua ja laadunhallintaa luonnontuotealalle |
| 23.11.2020 |
Opetusvideoita luonnonyrteistä |
| 19.11.2020 |
Luonnontuotepäivien 2020 materiaalit |
| 18.11.2020 |
VUODEN LUONTOYRITYS 2020 LehtoPeat Oy |
| 18.11.2020 |
VUODEN LUONNONTUOTETOIMIJA 2020 Suomen metsäkeskus |
| 18.11.2020 |
KUNNIAKIRJA 2020 Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy |
| 06.11.2020 |
Ilmoittaudu Luonnontuotepäiville 18.11. |
| 06.11.2020 |
Luonnosta Sinulle -lehti 1/2020 |
| 30.10.2020 |
Hallituksen esitys elintarvikemarkkinalain uudistamisesta |
| 22.10.2020 |
Merenkurkun luonnontuotealan kehittäminen - esimerkkejä Suomesta ja Ruotsista 3.11. |
| 22.10.2020 |
Luken skenaariot koronan vaikutuksista luontomatkailuun, elintarvike- ja metsäsektoreille |
| 20.10.2020 |
Luonnontuotepäivien 18.11.2020 verkkoseminaarin ilmoittautuminen on avattu |
| 19.10.2020 |
Hyvinvointia metsästä -webinaari 12.11. klo 17 |
| 02.10.2020 |
Ruokavirasto neuvoo elintarvikeviennistä kiinnostuneita yrityksiä |
| 30.09.2020 |
Lankojen sienivärjäys -työpaja 25.10. Saarijärvellä |
| 17.09.2020 |
Tiedote 17.9.2020 Luonnontuotepäivät 2020 siirretään verkkoon |
| 04.09.2020 |
Suomen ruokamatkailustrategia 2020-2028 julkaistu |
| 27.08.2020 |
Katsaus metsien kasvatusmenetelmien vaikutuksista luonnontuotteiden tuotantoon |
| 10.06.2020 |
Fermontoitu vähäsokerinen puolukkamehu heikentää suun taudinaiheuttajia |
| 20.05.2020 |
Lääkkeitä männyn silmuista ja variksenmarjan mikrobeista |
| 14.05.2020 |
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Yrttipoimijakoulutus 1.6. klo 18 Jyväskylässä |
| 27.04.2020 |
Luontohankkeen luontopyramidi innostaa ihmisiä liikkumaan luonnossa |
| 25.02.2020 |
Siitepölyn, pergan, propoliksen ja kuhnuritoukkien käsitteleminen 4.4. Iisalmessa |
| 19.02.2020 |
Luontoalan ammattitutkinnon opiskelijaksi? |
| 11.02.2020 |
Puolukkaa lisää ruokavalioon – lupaavia tutkimustuloksia marjan terveysvaikutuksista |
| 13.01.2020 |
Luomukeruutuotanto ja luomukeruualueiden perustaminen |
| 11.12.2019 |
Väitöstutkimus nosti esille puolukan hyviä ominaisuuksia |
| 09.12.2019 |
Ruokamatkailun tuotteistaminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa |
| 05.12.2019 |
Valtakunnallinen ulkoilututkimus |
| 21.11.2019 |
Kansalaisaloite luontaishoidoista osaksi terveydenhuoltoa |
| 27.09.2019 |
Luonnontuotepäivien ja tutkimusseminaarin ohjelmat on julkaistu! |
| 29.08.2019 |
Visit Finland kestävän matkailun periaatteet |
| 28.08.2019 |
Metsäkeskuksen luonnontuote aiheisia videoita |
| 26.08.2019 |
Kantri-Sampo -hankkeen syksyn lyhytkoulutuksia sekä työpajoja |
| 21.08.2019 |
Luomukeruualueilta euroja- hankkeen infotilaisuus koristehavuista |
| 20.08.2019 |
Tarjoa tuotteita Ruokeva-hankkeen pilottiruokalistalle |
| 19.08.2019 |
#Mummonkanssamustikkaan marjaretkiä |
| 14.08.2019 |
Metsä tulee torille -tapahtumat Seinäjoella & Kajaanissa |
| 14.08.2019 |
Yle: Luonnonkosmetiikkaa säätelevät lait |
| 08.08.2019 |
Ruoka-ala kasvuun - Ajankohtaista asiaa elintarvikealan toimijoille, Kokkola |
| 08.08.2019 |
Eväitä kasvavaan elintarvikevientiin luonnontuotteista, webinaari |
| 08.08.2019 |
Kannattava liiketoiminta ja Vuorovaikutustaidoilla lisää tulosta -koulutuspäivät |
| 20.06.2019 |
Foodwestin asiantuntijoiden matkaraportteja |
| 18.06.2019 |
Sieniatlas-hanke hyvässä vauhdissa |
| 18.06.2019 |
Luomukeruualueet karttapalveluun ja tuotteet luomuna maailmalle |
| 17.06.2019 |
Kansainvälinen villivihannestapahtuma Hollolassa 22.-23.5.2020 |
| 11.06.2019 |
Metsämarjojen ja -sienten varastointituki haettavana |
| 11.06.2019 |
Esittelyssä Mika Honkanen |
| 11.06.2019 |
Digitaaliset ratkaisut avuksi luonnontuotealan haasteisiin |
| 06.06.2019 |
Wild Food Savo -hankkeen infotilaisuuksia Suonenjoella & Iisalmessa |
| 05.06.2019 |
Kysely metsien luonnontuotteiden hyödyntämisestä |
| 08.05.2019 |
Luonnonyrteistä bisnestä -hankkeen koulutustarjontaa |
| 06.05.2019 |
Nimisuojaus mahdollisuutena |
| 25.04.2019 |
Luonnontuotealan uusi toimialaraportti julkaistu |
| 23.04.2019 |
Juhani Siivosen kuusenkerkkäaiheinen pro gradu |
| 16.04.2019 |
Ruokavirasto on julkaissut päivitetyn elintarviketieto-oppaan |
| 10.04.2019 |
Kerääjärekisterin rakentaminen käynnistyy |
| 08.04.2019 |
Misikangas jatkaa puheenjohtajana |
| 04.04.2019 |
MARSI 2018 julkaistu: Kuivuus verotti puolukkasatoa |
| 03.04.2019 |
Uusi opas safariyrittäjille moottorikelkkailun riskeistä |
| 03.04.2019 |
Maastopyöräilyä turvallisesti |
| 01.04.2019 |
Keruumenetelmien ideakilpailun tulokset julkistetaan |
| 26.03.2019 |
Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden luonnonyrttien keruusta |
| 26.03.2019 |
Iskussa maailmalle! Yrityksiä haetaan toimintaan mukaan |
| 21.03.2019 |
Kansalaiset voivat täydentää Luken marjahavainnot.fi palvelua |
| 21.03.2019 |
Luonnonkosmetiikka-alan myynti kasvaa entisestään |
| 19.03.2019 |
Kihokki-seminaarin aineistot |
| 19.03.2019 |
Kutsu vuosikokoukseen! |
| 19.03.2019 |
Pilottikohteet Sustainable Finland -ohjelmaan on valittu |
| 18.03.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 on valittu |
| 18.03.2019 |
Nomadi mobiilisovelluksesta lisäarvoa luonnonyrttiyrittäjälle 10.4.2019 klo 13-16 |
| 11.03.2019 |
Superhyvä - Hyvinvointituotteiden tuotekehitysfoorumi 19.9. Seinäjoella |
| 11.03.2019 |
Biobisnestä luonnosta -tapahtuma Oulussa 21.3. |
| 04.03.2019 |
MeLua metsään-hanke: Tuottavuuden kehittäminen -työpaja, Kajaani |
| 18.02.2019 |
Alueellisten matkailutyöpajojen kierros käynnissä |
| 14.02.2019 |
MoreNPBiz-hanke |
| 13.02.2019 |
Kasviravintolisät enimmäkseen turvallisia |
| 13.02.2019 |
Luonnontuotealan hanketoiminnasta raportti |
| 11.02.2019 |
Kasvupolkuohjelmaan valittu 30 lupaavaa yritystä |
| 11.02.2019 |
Suomalaiset raaka-aineet ovat vientivaltti luonnontuotealalla |
| 07.02.2019 |
Suomen matkailu jälleen ennätystasolla |
| 30.01.2019 |
Suomen parasta ruokamatkailutuotetta etsitään |
| 29.01.2019 |
Luonnon raaka-aineet kosmetiikkateollisuudessa - seminaari |
| 29.01.2019 |
AFINET tapahtuma Joensuussa |
| 29.01.2019 |
Suomen 4H-liitto hakee projektityöntekijää Töitä luonnosta -hankkeeseen |
| 29.01.2019 |
Matkailun toimialaraportti julkaistu |
| 28.01.2019 |
Luonto matkailussa -kilpailun tulokset |
| 21.01.2019 |
#ulkonakuinlumiukko-kampanja alkaa 2.2 |
| 17.01.2019 |
Kotimaan matkailukampanja sai 35 000€ valtionavustuksen |
| 17.01.2019 |
Vuoden retkikohde 2019 äänestys |
| 15.01.2019 |
Hankintareffeiltä eväitä liikevaihdon kasvuun |
| 21.12.2018 |
Metsien luomusertifioinnin mahdollisuudet |
| 21.12.2018 |
Markkinatietoa maailmalta MarketWisesta |
| 20.12.2018 |
Mukaan kv-saunaelämyksiä tarjoavaan verkostoon |
| 03.12.2018 |
Marjauutteesta apu superbakteereihin |
| 03.12.2018 |
Opintomatka: Kiantama Oy ja Arktiset Aromit ry |
| 29.11.2018 |
KasvuOpen -sparrausta luontoyrittäjille |
| 28.11.2018 |
Luonnontuotepäivien 2018 materiaalit |
| 23.11.2018 |
Vientivaltit valmiina - raaka-ainesaatavuus haastavaa |
| 20.11.2018 |
Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaarin materiaalit |
| 12.11.2018 |
Luontoyrittäjien liiketoiminnan osaamistarpeet tunnistettu |
| 05.11.2018 |
Variksenmarjassa bakteereja tuhoavia yhdisteitä |
| 02.11.2018 |
Inari Arctic Cosmetics Oy top 10:ssä Kasvu Openissa |
| 30.10.2018 |
Kohderyhmäopas matkailuyrityksille |
| 05.10.2018 |
Flavonoidit vaikuttaa tyrnin makuun |
| 04.10.2018 |
Kasvua elintarvikealalle -seminaari |
| 02.10.2018 |
Luonnontuoteala nyt - entä tulevaisuudessa -seminaari |
| 17.09.2018 |
Luonnonkosmetiikan työpaja 03.-05.10. |
| 12.09.2018 |
Infotilaisuuksia luonnonyrttien mahdollisuuksista |
| 11.09.2018 |
Luonnontuotealan näkymiä |
| 06.09.2018 |
Markkinointivinkkejä ruokayrityksille |
| 31.08.2018 |
Arktinen ruoka - viennissä valtti |